Hur man gör en Bärplattan för glass strutar

Hur man gör en Bärplattan för glass strutar

Detta fack ger ett enkelt och lätt sätt att göra glass strutar. Det är inget märkvärdigt, men om du vill kan du dekorera den med papper, markörer eller glitter. Det är lätt att göra och liten; så det är också lätt att förvara. Du kan göra det att hålla kottar i alla storlekar.

Instruktioner

•Measure bredd glass kon om halvvägs ner konen. Om du använder kottar som har en avsats på toppen - de ser ut som två flaskor staplade ovanpå varandra, snarare än en kon--mäta bredden på toppen av konen.

•Draw en cirkel med en diameter som är storleken på mätningen tog du i föregående steg--bredden av konen--på kartong. Använda kompassen för att göra detta. Ställ in kompassen så att spetsen på pennan och spetsen på den andra armen av kompassen är halva bredden av konen apart. Tryck sedan ned på kartong där du vill ha i mitten av cirkeln för att vara med den spetsiga armen av kompassen och rita en cirkel runt den med pennan.

•Kapa ut cirkeln med saxen.

•Upprepa steg 2 och 3 så många gånger du vill. Den rekommenderade storleken finns ett rutnät av tre innehavare av fyra hållare, som ger dig en bricka som håller 12 glass strutar.

Tips & varningar

  • Om du vill skapa en bricka som du kan ställa ner, skär ut bitar av kartong som är så lång och bred som facket och lika lång som höjden av en glasstrut. Limma eller tejpa dem med din bricka sidor så att de skapar en rektangulär prisma. Nära av botten med en bit kartong i samma storlek som facket, utan några hål.
  • Dekorera din bricka med färgat papper, tyg, färg, markörer eller plast blommor. Så länge hålen är fri, fungerar fortfarande facket.