Hur man gör en aska Block utegrill

Hur man gör en aska Block utegrill

Aska block är användbara för så mycket mer än att bygga hus, och en av dem är att göra fast, torr-stack grillar. Fördelen med en utomhus aska block grill är att du kan ställa upp utan murbruk och grillning samma eftermiddag du bygga den. En utegrill av denna design passar såväl villaägare som hyresgäster, eftersom grillen är lika lätt att ta isär som det är att sätta ihop.

Instruktioner

•Placera din grill på asfalterade eller cementerats området du kommer inrättas grillen på. Spår runt grillen med krita så du konturerna på marken, ta sedan bort grillen för nu.

•Lay aska block end-to-end runt krita kontur på tre sidor, med den fjärde sidan framsidan av grillen. Från ett fågelperspektiv, kommer att detta se ut formen fyrkantiga "U".

•Lay thwo fler kurser av aska block ovanpå den första kursen, svindlande lederna i blocken. Om ett halvt kvarter behövs, Använd en tegel mejsel och gummi klubba för att skära blocken i halv.

•Lay fjärde loppet av aska block på väggarna, placera dem ungefär en tum inåt från de första kurserna, så att de sticker in i mitten av grillen. Detta kommer att skapa en avsats för kol racket.

•Lay femte naturligtvis i linje med de tre första jagar, sedan gör sjätte kurs något inåt skapa avsatsen för grillgallret. Skjut grillen och kol rack på deras avsatser att avsluta aska block grillen.

Tips & varningar

  • Använda ytan limning cement över utsidan av aska block om du vill göra det en permanent struktur.