Hur man gör egna avlopp öppnare för en toalett

Hur man gör egna avlopp öppnare för en toalett

Du kanske tror att nå för kolven helst toaletten ansluts upp. Du kan även tänka en garderob orm behövs för jobbet. Innan du når för endera av dessa verktyg, kan du försöka öppna avloppet med hjälp av kemikalier--men icke-giftiga sådana du kan göra själv. Om en åtgärd inte fungerar, prova nästa. Snart, toalett avloppet borde arbeta ordentligt igen.

Instruktioner

• Använda vanligt vatten att öppna en toalett avlopp. Fyll en hink med 1 eller 2 gallons av varmt kranvatten. Häll vattnet i toalettstolen så fort du kan utan stänk det. Temperaturen i vattnet kan hjälpa lös träskor, medan det tillsats av vattnet sätter press på fällan. Om denna gör det själv åtgärda fungerar, bör toalett täppa bryter gratis och spola ner i avloppet.

•Measure ut 1 kopp bakpulver och häll det i toalettstolen. Mät upp och häll i 1 dl vinäger. Vänta på den kemiska kombinationen att stoppa skumbildning. Spola toaletten för att se om avlopp täppa har upplösts.

• Fyll en stor tekanna med vatten. Placera den på spisen på medelvärme koka. Gör din egen toalett avlopp öppnare genom att mäta ut en fjärdedel kopp grön diskmedel. Häll det i toalettstolen. När vattnet kokar, Använd en varm pad att ta bort den från värmen. Häll långsamt vattnet i toalettstolen till stöd diskmedel i upplösning täppa. Vänta några minuter och sedan spola toaletten för att se om avloppet har rensat.