Hur man glans rå betong eller Cement golv

Hur man glans rå betong eller Cement golv

Om du nyligen har installerat rå betong eller cement och du vill lägga till en glänsande lyster i den, kan du slipa golvet för att ta bort porösa strukturen ofta förknippas med betong. Slipad betong kommer att ge bort ett glansigare utseende eftersom den har färre inbuktningar som återspeglar skugga. Slipa betong kräver inte en hel del skicklighet men det kräver du att hyra en golv slipmaskin. Du kan hyra dem från de flesta hem förbättring centra.

Instruktioner

•Säker ett metallnät betong slipning utfyllnad till ditt golv slipmaskin. Processen för att fästa plattan till sander varierar kraftigt beroende på vilken typ av slipmaskin du hyra. I de flesta fall ser du små behållande klipp att expanderar över slipning disken för att hålla den på plats.

•Sand från en sida av golvet till andra sidan i ett svep. Gå sakta men på ett konsekvent sätt över golvet för att ge tid för slipning pad att slå ner den tuffaste av konsistens på golvet. Göra ytterligare passerar, överlappande varje pass med 50 procent att säkerställa tillräcklig täckning på golvet. Gör detta tills du slipat hela ytan av betongen.

•Vacuum betong dammet från golvet med en våt/torr dammsugare. Du måste ta bort så mycket av dammet som möjligt för att undvika kontamination med finare grus slipning kuddar.

•Ta bort den nuvarande slipning pad och ersätta den med en harts-diamond polering skiva fått på 300 grus. Upprepa slipning processen precis som du gjorde med första slipning pad. När slipas, Dammsug golvet igen.

•Ta bort 300-grit slipning pad och installera en harts-diamond polering pad fått på 800 grus. Upprepa slipning processen och sedan dammsuga golvet.

•Ta bort sandning under 800-grit pad och installera en harts-diamond polering pad fått på 1500 grus. Upprepa slipning processen och sedan dammsuga golvet.

•Ta bort 1500-grit slipning pad och installera en ull buffing pad på sander. Applicera en betong polering sammansatta till golvet och sedan polera golvet i breda, cirkulära mönster. Överlappning i kretsar med 50 procent att säkerställa tillräcklig täckning.