Hur man flyttar ett 24-av-12 skjul

Hur man flyttar ett 24-av-12 skjul

Ibland är det nödvändigt att flytta ett skjul från en plats till en annan på fastigheten. Du kan ta isär en metall skjul och montera det på den nya platsen. Du kan ta isär och flytta en trä-Ramad skjul, men oftast ska du sluta återuppbygga det och lapp taket eller sektioner av rangerbangård. Du kan flytta ett 24-av-12 skjul med hjälp av vissa assistenter och tunga plaströr som rullar. Innan du börjar är det nödvändigt att koppla bort eventuella elektriska kretsar, ta bort dörrarna och ta ner alla hyllor eller väggskåp.

Instruktioner

•Kapa fyra stycken av 2-av-4-tums verktyg lumber som hängslen som spänner över 12-fots bredd skjulet. Space klammerparenteserna lika inuti skjulet från ena änden till den andra.

•Sätt klamrarna på nedre delen av motsvarande dubbar på varje sida av skjulet med 16-penny inramning naglarna. Klamrarna bör 12 inches ovanför golvet i skjulet.

•Kapa fyra ytterligare längder av verktyget lumber lika diagonal hängslen för att stabilisera väggarna i skjulet inom 24-fots loppet. Spika två av hängslen nära toppen av en 12-fot bred vägg, utvidga dem till den nedre delen av den motsatta väggen och spika varje ände till en stud. Nail de återstående två klamrarna mittemot först att bilda "X" uppiggande inuti skjulet.

•Ta bort nötter från stiftelsen bultar på botten av skjul väggarna. Lift avsnitt längst ned i Boden med en 6-fots bända bar tillräckligt för att exponera den nedre delen av ankare bultarna.

•Styr wood kilar under skjul väggarna nära varje anchor bult att hålla väggarna förhöjda av stiftelsen. Skär ankare bultarna jäms med toppen av stiftelsen med en elektrisk tigersåg och skärande blad.

•Kapa sex bitar av 3-tums diameter ABS pipe 14 fot lång med en bågfil för att använda som rullar. Lägg den första rullen på marken bredvid en 12-fots vägg av skjulet. Lägga de återstående rullarna på marken, parallell till först 3-fots mellanrum i riktning skjulet ska flyttas.

•Ha assistenter använda bända barer för att glida skjulet av stiftelsen och på rullarna. Fortsätta att flytta Boden över rullarna. Flytta den sista rullen framåt som du går för att upprätthålla en kontinuerlig rullande plattform. Flytta i skjulet till den nya platsen.

•Använd bända barer för att höja skjulet 3 inches över new foundation. Placera en roller i grunden och tryck i skjulet på rullen. Flytta rullarna på grunden som du går till skjulet är på plats. Lyft i skjulet med bända barer nog att extrahera rullarna och placera skjulet på stiftelsen.

•Ø botten pläterar av skjulet med 6-fots mellanrum för 1/2-tums diameter expanderande anchor bult. Använda lite 1/2-tums konkreta och fortsätta Borra hålen i grunden. Installera 1/2-tums expanderande anchor bult i hålen och dra åt muttrarna. Ta bort klamrarna från insidan av skjulet.