Hur man fixar murbruk sprickor i aska Block

Sprickor i murbruk mellan aska block försvaga strukturen på väggen och i värsta fall tillåta oönskad fukt och temperatur att sippra in genom väggen. Metoden för att reparera murbruk sprickor skiljer sig beroende på bredden på den spricka som du försöker att reparera. Ibland, du kan komma undan genom att lägga på några reparation förening, och andra gånger måste du fylla det med en ny mortel blanda över den gamla. För att göra strukturen hålla ihop bättre, använder bäst du samma slags murbruk används för att bygga muren.

Instruktioner

•Bestäm storleken på din spricka. Om du har en spricka som är bredare än en spik, bara tillämpa en liten boll av akryl murbruk sammansatt och sprida det runt med en marginal murslev eller liknande verktyg. För större sprickor, Använd metoden i de steg som följer.

•Chip av ca 1 tum i varje riktning av sprickan med en hammare och mejsel om sprickan har en storlek mindre än 1 tum. Mindre reparationer på en sådan spricka försvaga snabbare än en större reparation.

•Ta bort några bitar av murbruk kvar i sprickan med en tråd borste.

•Mix din mortel enligt anvisningarna på säcken kom i.

•Pour din blandade murbruk i en mortel väska (ungefär som påsen används för att pressa isbildning på en kaka), och pressa mortel i sprickan med munstycket som djupt in i sprickan som möjligt. Börjar dra när sprickan fyller och pressa lätt för att fylla upp där du lämnar.

•Level fyllningen med en murslev att avsluta jobbet. Låt ca 24 timmar för murbruket att bota en utomhus temperatur på över 50 grader Fahrenheit.