Hur man fixar en sönderriven Dyson slang

Rippa ett hål i en Dyson dammsugare slang kan uppstå i ett antal olika sätt, inklusive stretching slangen för långt eller att fånga det på ett vasst föremål. Trots att ersätta slangen återställer dammsugaren till dess optimala skick, den nya slangen är en onödig kostnad. I stället fastställa den slangen tår med en hemmagjord lösning som förlänger livet på dammsugaren. Slangen kan behöver bytas så småningom, dock.

Instruktioner

•Stretch slangen genom att dra det från var och en av dess ändar lätt att exponera revan. Dra inte så hårt att du försämrar revan. Dyson slangar, som de flesta andra vakuum slangar, har åsar och fåror och är enkla att sträcka.

•Wrap flera lager av tejp runt slangen över revan, att se till att du täcker revan fullständigt. Eftersom Dyson slangar är gjorda av plast, är flera typer av gemensamma band godtagbara för detta jobb, silvertejp, förpackningstejpen och eltejp.

•RUB ytan av bandet med handen för att arbeta den in i var och en av de små räfflor i Dyson slangen. Denna process hjälper band form en kvalitet obligation med slangen.

Tips & varningar

  • Om Dyson slangen slits i två delar, har en assistent hålla bitarna ihop medan du Linda tejp runt revan.
  • Undvik att använda svaga band som målarens tejp och maskeringstejp. De är inte starka nog att skapa en varaktig förbindelse.