Hur man fixar en fläck på en porslin tallrik

Hur man fixar en fläck på en porslin tallrik

Ingenting kan förstöra skönheten i din mer än att ha en ful fläck porslin. Även om handtvätt med mild tvål och varmt vatten oftast gör susen att bli av med behövs en hel del gemensamma mat fläckar, ibland tar en mer proaktiv åtgärd för att bli mer ihållande och äldre fläckar.

Instruktioner

•Placera på skyddshandskar. Häll tre till fyra 32-ounce flaskor av 40% väteperoxid i en stor plastbehållare. Använd en peroxid som är starkare än den som finns på apotek. Skönhet leverans butiker innehåller vanligen starkare peroxiden behövs för att ta bort fläckar effektivt.

•Immerse porslin plattan i peroxid lösning, att se till att plattan är täckt. Förslut behållaren och placera på en sval plats, mot direkt solljus. Du kan hålla Porslinet inuti lösningen för så länge du vill, från en till sex månader. Ändra lösningen när det visas smutsiga från smuts, eller har en foul lukt till den.

•Unseal behållaren och ta försiktigt bort porslin plattan från lösningen. Inspektera plattan för eventuella skador som kan ha orsakats av processen. Tvätta av peroxid återstoden med milt diskmedel och varmt vatten. Skölj noga och torka med en mjuk handduk.