Hur man fixar en buckla i en isolerad garageport

Isolerad metall garageportar hjälpa husägare få större kontroll över inre temperaturen i deras garage. Normalt fylld med styv, isolerande skum styrelser, isolerade garageportar har till hållbarhet över sina ihåliga motsvarigheter. Denna hållbarhet bidrar till att minska risken för bucklor; en tillräckligt skarp hit kan dock fortfarande skapa en ful dimple. Ihåliga dörrar kan öppnas upp att skjuta eller dra ut bucklor, men proceduren kan skada skum interiören i en isolerad dörr, att kompromissa energieffektiviteten i garaget. Undvika att skada det isolerande skiktet vid istället lapp buckla.

Instruktioner

•Wash bucklig området grundligt skrubba den med diskmedel och varmt vatten. Skölj det tvättade området med färskvatten för att bli av med tvålrester och torka sedan.

•Scuff inre och yttre kanten av buckla av slipning det med 100-slippapper. Borsta bort allt damm kvar från slipning.

•Fyll buckla med auto kropp filler, sprida den med en plast spackel. Skrapa spackel så att det är i nivå med den omgivande ytan av dörren. Lämna filler att bota.

•Sand ytan och kanterna på lufttorkad smidig med sandpapper på en slipning block eller orbital sander fyllmedel. Börja med 100-grus, och sedan avsluta med 220-slippapper. Arbeta i cirkelrörelser. Borsta sätt slipdamm.

•Paint området med utomhus, latex primer. Pensel och spraya på primers är tillgängliga. Lämna primern torka.

•Coat området med en utomhus latexfärg som matchar garageporten. Borste och spraya på färger finns. Lämnar färgen att torka och sedan lägga till ett andra skikt.