Hur man dödar gräsfrö

Hur man dödar gräsfrö

Dödande gräset och gräsfrö gräset ständigt sjunker på marken är viktigt om du planerar att installera en mulched området som en lekplats, rock säng eller blomsterrabatt. Om du inte döda gräset och gräsfrö, kan det snabbt peta upp igenom kompostmaterial och blivit en viktig fråga för ditt nya område. Kemikalier kan du döda gräset, men vanligtvis är de bara håller en säsong och kemikalier är dåliga för miljön. Det finns ett mer naturligt alternativ för att döda gräset och gräsfrö.

Instruktioner

•Mow området du vill döda med din gräsklippare. Placera gräsklipparen på dess lägsta inställningen att klippa gräset som låg på marken som möjligt.

•Våt gräset med en trädgårdsslang.

•Placera ark tidningen över området du vill döda i ett korsande och överlappande mönster.

•Spray lagret av tidningen med vatten och sedan lägga till ett ytterligare säkerhetsskikt i tidningen. Totalt, växelvis om papper och sprutning papperet tills du har minst sju lager av tidningen. Tidningen kommer att döda gräset och brytas ned, att lägga till näringsämnen i jorden.

•Placera kompost eller landskapsplanering tyg över tidningen. Kompost är bra för en lekplats eller en blomsterrabatt. Landskapsplanering tyg också fungerar för dessa områden och är också bra för rock sängar.