Hur man byter hus ledningar

Hur man byter hus ledningar

Att ha föråldrade ledningar i huset är inte en fråga för omedelbar oro om allt fungerar. När du vill lägga till datorer, ny belysning eller en krets för ett extra rum, dock kan gamla ledningar vara ett problem. Moderna El koder kräver grundkunskaper för alla bostäder kretselement, så det första du kan göra är att se till din panel är jordad. Sedan bör du kunna ta bort och byta ut gamla ledningar genom fiske det genom vinden. Det kommer inte bli lätt, men det är bättre än River väggar av.

Instruktioner

•Ground house panelen genom att ansluta den med 10-gauge grundstötning tråd till en jordstaven dunkade in jorden. Om panelen har ingen grund buss, ersätta den med en ny. Det blir enklare och säkrare än jordning enskilda kretsar eller kretselement.

•Koppla bort kretsar som du ska ersätta genom att ta bort leads från terminalerna. Detta kommer att förhindra att någon oavsiktligt slår på strömmen medan du arbetar.

•Koppla bort det första elementet på krets, t ex en växel eller kärl, och ta bort den från elektriska rutan så att du har utrymme att arbeta. Gå med i slutet av den nya kabeln till slutet av den gamla med eltejp, inslagning tejpen så att båda ändarna är täckta och övergången är slät.

•Hitta förlägga i vinden, på toppen av en garderob eller under golvet där kabeln går in i väggen och dra ut, installera den nya kabeln på plats som det går. Om kabeln är häftade till en stud, skär ut en del av gips så du kan ta bort häftklamrarna. Detta gips byts enkelt. Överallt där du har tillgång till krampa nya kabeln på plats.

•Arbetar bakåt på detta sätt tills du kommer till panelen service. Lämna tillräckligt slack så du kan ansluta kabeln senare.

•Hitta elementet krets som är nästa i raden på banan. Om det ursprungliga elementet var en switch, är nästa förmodligen ett ljus. Om det är ett kärl, kan nästa vara ytterligare ett kärl. Koppla från och ta bort elementet. Bifoga den nya tråden till tråd vid ursprungliga element och dra den gamla kabeln ur elektriska lådan av den andra. Fortsätt längs banan på detta sätt tills du har foder ny tråd för alla kretselement.

•När alla kretselement har varit åter wired, Anslut kabeln till panelen. Ta bort en längd av hölje med en mattkniv och separata kablar. Remsa 1/2-tums från ändarna av isolerade trådarna med en splitsning verktyg och Anslut den vita kabeln till den neutrala bussen, bare tråd till marken buss och den svarta kabeln till en strömbrytare. Sedan fast brytaren på plats på en varm buss.

•Låt gamla trådar på plats om du inte kan dra dem eller ta bort häftklamrarna. Klipp av så mycket som du kan och mata nya sladdar till rutorna från panelen. Använda fisk tape, som är ett slags fjäderbelastade tråd, dra ny tråd genom conduit och andra svåra att nå platser.

Tips & varningar

  • Om du behöver göra en ny väg för ledningar, arbeta från en garderob eller ta bort en liten del av gips och borra hål i toppen eller botten plätera av väggen, kör sladdar som möjligt genom vinden, källaren eller krypgrund.
  • Uppdatera kretselement med ledningarna, ersätter gamla med marken-stånd nya.
  • Koppla alltid ur strömmen innan du arbetar med elektriska ledningar.