Hur man byter fyra säsong Windows

Hur man byter fyra säsong Windows

Fönstret ersättning är en uppgift som en gång lärt sig, kan utföras på nästan alla varumärke eller stil. Det finns två grundläggande typer av windows. nybyggnation, eller fönster i fin stil, som kräver öppnandet skulle tas tillbaka till fönstret vägg ram eller ersättning som installeras i det gamla fönstret SIDOPOST. Byta fönster är den absolut enklaste och kan installeras av ännu en nybörjare snickare med liten erfarenhet. Four Seasons säljer främst tilt-i sash dubbel - hung i windows, som är några av de enklaste att ta bort.

Instruktioner

•Unlock fönstret och höja lägre skärp eller glasrutan, tills dess nedre kant är klar för tröskeln. Leta reda på spärrarna på toppen av bågen och tryck dem mot mitten. Luta upp i fönstret i förrän det är klart av sidan SIDOPOST. Släppa på spärrarna. Tilta fönstret ner tills den fastnar rakt ut från väggen. Skjut dina händer ner sidorna och förstå båda sidor av ramen ordentligt. Lyft längst ner på höger sida tills pivot knäpper loss från sin kanal och höger sida av fönstret lutar upp. Lyft upp fast på längst ned till vänster tills den snäpper loss och lyft skärp från fönstret.

•Upprepa förfarandet med övre skärp. Dra ner det tills det är klart, leta upp spärrarna och luta den i. Lyft upp på nedre hörnen och ta bort skärp från fönstret. Ramen är nu redo att sätta in din nya ersättande fönster.

•Dubbelt kontrollera måtten i det nya fönstret. Det bör vara ¼ tum smalare och ¼ tum kortare än öppningen i SIDOPOST, när skärp har tagits bort. Applicera en sträng av täta runt insidan ansikte av yttre trim ringen, där det kommer att trycka på mot utsidan av huset. Placera shims i nedre hörnen av öppningen på tröskeln och ställa in fönstret ersättare i SIDOPOST av det ursprungliga fönstret.

•Styr en spik genom trim på utsidan av fönstret högst upp för att hålla den på plats. Fastställa en nivå på tröskeln och justera shims som behövs för att centrera bubblan i indikatorn. Placera nivån mot sidan SIDOPOST och justera längst ned i fönstret in eller ut som krävs för att utjämna det.

•Styr skruvar genom hålen i ersättning SIDOPOST, som anges i anvisningarna som följde med windows. Normalt kommer det att finnas två eller tre skruvar på varje sida och två skruvar i huvudet och två i tröskeln. Använd skruvar som medföljer ditt fönster. Själv trycka skruvarna kräver ingen pilot hål och kommer att borra i vinyl, trä eller metall skärp på det ursprungliga fönstret.

•Measure insidan öppnandet och skär trim som följde med ditt fönster som passar invändigt, att täcka skarven mellan de nya och gamla fönster. Använd en hacka såg för att skära trim, som normalt är vinyl eller aluminium. Skruva trim till fönstret, genom hålen med trim skruvarna. Passa skruv huvuden med medföljande plast knappar att täcka dem. Knacka på dem på plats med handtaget på en skruvmejsel.