Hur man byter en vippströmbrytare med en Mini vippströmbrytare

Hur man byter en vippströmbrytare med en Mini vippströmbrytare

Miniatyr vippströmbrytare kan du styra en enhet genom att antingen bryta eller att slutföra sin krets, därmed att ge eller neka el till en enhet. De är bland de enklaste växlarna att installera eller driva och göra inte inkluderar sin egen integrerad säkring eller brytare. Om växeln är en del av en krets i ditt fordon, ansluter jordledaren till fordonets ram. Om växeln är del av en permanent struktur, kommer att marken terminalen ansluta till din slipat, binder, vanligen tillverkade av oisolerade koppar.

Instruktioner

•Mark kablarna kopplade till din Vippbrytare med en markör, färg eller färgade band. Om ledningarna redan är urskiljbara, hoppa till steg 2.

•Skriv ned namnen på sladdar och kontakter som de ansluter. Ledningarna kommer att innehålla en "källa," som ansluter till strömkälla och "mark", som ansluter till bildrutan i fordonet eller grundstötning tråd från din service rutan. En eller flera av kablarna kommer att vara "tillbehör" trådar, som ansluter till enheten/enheterna switch kontrollerna.

•Koppla bort kablar från ursprungliga växla switch och ansluta dem till miniatyr Vippbrytare, för att kontrollera ren metall av varje tråd gör direkt kontakt med metallen av anslutningen pekar. (Exakt metod av anslutning varierar med varje switch.) Miniatyr Vippbrytare har samma anslutningar som originalet. Anslut den källa sladden till källan terminal och Anslut jordledaren till marken terminal. Anslut den tillbehör ledare till tillbehör kunna.

•Täcka alla oisolerade ledare med eltejp förhindrar oavsiktlig stöt och skyddar mot oavsiktlig krets slutförande.

Tips & varningar

  • Aldrig tjänsten en elektrisk krets när den är ansluten till en strömkälla.