Hur man byter en våg vattenpump

Pumpar för våg, eller sump pumpar, är inomhus Dränkbara pumpar, används för att flytta stillastående vatten av lågt liggande källare områden av bostäder. Eftersom du kommer bara att ersätta en gammal pump, har du inte gräva eller lägga betong för sump pump gropen, som är en infälld område i marken, där pumpen är placerad så småningom. Du behöver inte installera utflöde rör heller eftersom de bör också redan vara på plats.

Instruktioner

•Vrid din gamla sump pump av, om det inte redan och koppla ur den.

• Använd en skruvmejsel för att lossa skruvarna som håller botten gummit koppling på plats, precis nedanför gamla pumpens backventil. Ta bort gamla backventilen från översta gummi kopplingen, fäst i botten av röret utflöde. Dra den gamla sump pumpen ur gropen.

•Använd ett par kanal lås installera ett 1 1/2-tums PVC manliga nätverkskort till porten på din nya sump pump. Gälla den manliga adaptern PVC lim och limma fast en bit av PVC riser röret in i den. Kontrollera att längden för riseren stiger ungefär 6 till 8 inches högre än djupet av sump pump gropen.

•Fäst pumpen ackord på utsidan av PVC riser, med tejp eller plast band.

•Ställ in den nya pumpen i din sump pump grop. Bifoga en gummi koppling till PVC ståndaren, kommer från den nya pumpen. Infoga nya backventilen i denna koppling. Koppla upp på nya backventilen i botten av gummit koppling, hittade längst ner i befintliga utflöde röret.

•Restore makt till din sump pump och prov den ute.