Hur man byter batterier i en larm knappsats

Hur man byter batterier i en larm knappsats

Alarm knappsatser är användargränssnittet för hem- och säkerhetssystem. Knappsats kan användas att beväpna och avväpna larmet och kontrollera status för larmet. Några av dessa knappsatser kan innehålla utbytbara batterier som ger ström till knappsatsen själv. Knappsatser med bakgrundsbelysta knappar och displayer kan innehålla utbytbara batterier också. Om din knappsats är pipa eller inte fungerar korrekt, kan batteriet behöva tas bort och ersättas.

Instruktioner

•Gå till ditt hem brytare och leta upp kretsen för larmsystemet. Flip krets brytaren till läge "Off". Detta kommer att förhindra oavsiktligt beväpna eller snubbla systemet. Vissa larmsystem har egna kretsbrytaren låda installerat nära de viktigaste breaker.

•Sök för panelen batteri fack tillgång på larm knappsatsen. Panelen kanske beroende på märke och modell av enheten, på sidan av enheten eller tillgänglig när knappsatsen locket öppnas. Om du ser ingen åtkomst för batteriet, försiktigt använda handen att bända upp framsidan av knappsatsen, avslöjar insidan komponenter.

•Pop batteriet ur batterifacket. Några fack får tillåta att batteriet kan skjutas ut. Beroende på märke och modell av knappsatsen, batteriet kan vara en standard AA eller AAA batteri eller det kan vara en dator eller klocka stil batteri, silver och runda.

•Håll ersättningsbatteriet så att det "positiva" slutet i linje med den "positiva" terminalen i batterifacket. Pop eller Skjut batteriet på plats, för att säkerställa den är helt inne i den.

•Byt ut knappsatsen omslaget eller panelen batteri fack tillgång. Byta alarmets kretsbrytaren switch till "På" position.

•Tryck på "Menyn" eller "Inställningar"-knappen på knappsatsen och navigera i menyn till lägga rätt datum och tid samt larm schema om datorn är utrustad med sådana funktioner.

Tips & varningar

  • Konsultera ditt larm system företag om du är osäker av kretsbrytaren rutan placering.
  • Vissa larmsystem kopplas direkt till byggnadens elsystem, inklusive larm knappsats. I det här fallet om inget batteri är närvarande, är systemet sannolikt ett trådbundet system. Öppna enheten och röra komponenterna kan resultera i elektriska stötar eller skadade komponenter.