Hur man bygger en trä stillastående cykel stå

Hur man bygger en trä stillastående cykel stå

Det finns många anledningar att göra en trä stillastående cykel stå. En av de viktigaste skälen är att upprätthålla organisationen av din pedal-drivna fordon. Cyklar, mopeder och sådant kan lagras korrekt ur vägen och fri från skador och inte lämnas på uppfarten eller ut i vädret. Det finns ingen anledning att köpa en dyr metall stativ när du kan skapa din egen trä stillastående cykel stå med så många platser som du önskar.

Instruktioner

Mät och klipp till skramlet

•Placera en av de två och fyra på dess bredare sida. Hitta de två-tums, fyra-tums och sex-tums platserna på de två och fyra med måttbandet. Markera med penna.

•Placera två ytterligare två och fyra parallella till och bredvid den markerade two-by-four. Se till att alla tre änder är i jämnhöjd med varandra. Placera torget så det är över alla tre två och fyra. På de två-tums, fyra-tums och sex-tums markerar, springa en blyertspenna linje över alla tre två och fyra för att markera dem.

Satellitval återstående two-by-four timmer skär 10 bitar, varje 16 inches i längd. Klipp av en 45 graders hörn i ena änden av varje bit. Lappa avskurna bör vara ungefär en en tum av en tum triangel. Dessa kommer att vara den Racks fötter.

Montera trä stillastående cykel stativet

•Placera en av de markerade två och fyra på den breda sidan med markerar uppåt. Placera en annan märkt two-by-four på sin två-tums sida och ovanpå den platta two-by-four. Med borren fästa dem tillsammans med träskruvar. Detta är baksidan av racket.

•Sätt tredje markerade two-by-four platt och parallellt med de två fäst två och fyra, fördelade omkring 16 inches isär. Se till att varumärkena vänd uppåt. Denna enda two-by-four kommer att vara bas framsidan.

•Sätt i ett av de 16-tums (fot) på vart och ett av märken och i ändarna så att de är vinkelrätt mot de långa två och fyra. Kontrollera i slutet med triangeln avskurna är vänd mot framsidan, eller enkel, platt two-by-four. Skruva fast var och en av rack fötterna till baserna använder träskruvar.

•Placera en 16-tums rack fot bredvid varje fäst rack fötter. Dessa kommer att vara fäst till basen var och en måste dock mätas enligt cykel eller scooter du kommer att placera det.

•Sätt däcket av cykel som kommer att gå på första rack foten bredvid foten att mäta. Placera lös rack foten på andra sidan av däcket. Lämna ungefär halv tum utrymme på däckets sida. Pencil Markera nästa till lös foten rack. Fäst lösa rack foten till basen med skruvar. Upprepa detta steg för varje rack slot och varje cykel eller skoter.

Tips & varningar

  • Om du planerar att använda trä stillastående cykel rack utanför, använda tryckimpregnerat virke så det tål vädret. Eftersom varje rack kortplats är anpassad till en viss cykel, kan du skriva namnet på cykel eller scooter's ägare på framsidan av rack slot.
  • Kom ihåg: säkerhet först när du använder elverktyg. Kontrollera den virke för ojämna kanter eller Splittra och ta bort någon som kan hittas.