Hur man bygger en Super Magnet

Hur man bygger en Super Magnet

Superstarka magneter kan bli mycket dyrt. Om du försöker göra din egen elgenerator, eller bara utföra hobby magnetiska experiment, du behöver starka magneter. Involverade i att hitta tillräckligt starka magneter för dina ändamål kan vara oöverkomliga. Du kan göra superstarka magneter av din egen hemma, dock med mycket liten ansträngning och utan särskild utbildning.

Instruktioner

•Placera en neodymiummagnet i varje hand, hålla fingrarna stängt runt dem. Ta dina händer bredvid varandra och känna vad magneter gör. Om de försöker locka varandra, sedan vänder en av dem över. När de försöker stöta bort varandra, göra en prick på vardera av de repellerande ansiktena med markören.

•Välj en av magneter med prick i ena handen. Behåll pricken möta. Plocka upp en omärkt magnet och markera ansiktet som stöter bort sig från prickade magnet ansiktet. Upprepa detta tills alla magneterna har en prick på ena sidan.

•Stick prickade sidan av en magnet till un-prickade sidan av en annan. Magnetiska attraktion kommer att hålla dem säkert på plats. Sticka den prickade sidan mot detta par, un-prickade sida ger dig tre magneter hålls samman. Ställa in detta åt sidan, bort från andra magneter eller metallföremål. Upprepa denna process med de andra tre.

•Placera träkol i grillen och tända den. Placera vatten hinken eller brand brandsläckare nära till hands vid en nödsituation.

•Placera på skyddshandskar och skyddsglasögon. Sätta metallregeln på grillen och låt det att värma upp. Tända en fackla och värm metall med det tills det lyser glödhet.

•Välj upp Het metall med tången. Plocka upp en av magneten förenar med den andra handen. Sticka den prickade slutet först, på ena sidan av metallregeln.

•Stick andra enheten av magneter på andra sidan av metallregeln, un-prickade slut först.

•Sätt hela församlingen av magneter och metall på brandsäkert ytan. Låt det svalna till luftens temperatur. När cool, har metall i centrum blir en superstark magnet. Ta bort de andra magneterna från det genom att skjuta dem i sidled.

Tips & varningar

  • Använda grillen och ficklampa i enlighet med säkerhetsföreskrifterna. Var försiktig hantering neodymiummagneter och låt dem inte alltför nära metall eller andra magneter. De är starka nog att krossa fingrarna.