Hur man bygger en lägsta-nivå-däck för badtunna

Hur man bygger en lägsta-nivå-däck för badtunna

Bygga ett däck runt en badtunna innebär mätning och högg ved att bygga en stabil träram runt badkaret. Denna ram är sedan täckt med virke som stöder den prydnad sig själv genom att köra under prydnad lamellerna i 90 grader till lamellerna. Med ramens stöd inlägg cementeras fast i marken, kan du bygga en lägsta-nivå-däck för en badtunna som står stadigt runt ditt badkar i många år, i alla väder.

Instruktioner

•Measure höjd från marken till toppen av bubbelbad, med hjälp av ett måttband. Lägg till 12 inches i denna mätning att hitta längden på stöd inlägg du behöver. Mät längd och bredd av badtunnan. Lägg till 24 inches i längd och bredd mätningar. Observera alla dessa mätningar på ett pappersark.

•Kapa 16 bitar av two-by-four virke till support efter längd, med en cirkelsåg. Lack inlägg med hjälp av yttre kvalitet lack och en pensel. Klipp 12 bitar av two-by-four till längdmätning och 12 stycken till bredd måttet. Skär längden mätning bitar i hälften. Minska bredden mätning bitar i hälften.

•Measure 12 inches över marken från mitten av varje sida av badtunnan. Markera dessa punkter med krita. Markera på marken en kvadrat runt badtunnan med sidor röra dessa markerade punkterna. Gräva ett hål 12 inches djupt i hörnen på torget och i mitten av varje sida av torget, med hjälp av en spade. Gräva ett hål 12 inches djupt i varje hörn av bubbelpoolen och i mitten av varje sida av badtunnan.

•Mix ett parti av betong med 1 del cement, 3 delar sand och 1 del vatten. Plantera en av de stöd inlägg i varje hål du bara grävt. Fyll runt inlägg med cement. Vänta 48 timmar för cement att ställa innan du fortsätter. Mät avståndet mellan de yttre mellersta support tjänsterna och yttre hörnstolparna. Upprepa för inre distanserar. Skär längd och bredd bitar till dessa mätningar.

•Skruva hälften av längdmätning bitar mellan hörn och mitt inlägg på inre och yttre längsgående sidor av bubbelbad, på marknivå, med 6-tums lång skruvarna skruvas diagonalt i bitar. Skruva fast ett L-fäste på toppen av den horisontella bitar för att förstärka gemensamt. Skruva fast bredd-långa bitar mellan stöd inlägg på bredd-långa sidorna av badtunna på samma sätt. Upprepa med lappar på toppen av inlägg.

•Kapa 10 en-av-två tum balkar så länge som bredden på ramen. Skruva fast en balk över insidan av toppen av bildrutan båda bredd långa sidor, med försänkt 2-tums långa skruvar. Skruva fast en annan balk över utsidan av toppen av ramen på samma sätt. Skruva fast tre balkar mellan insidan och utanför beam på varje sida av ramen, att täcka bredd långa sidorna med stöder.

•Measure avståndet längs längden sidorna av ramen mellan varje innersta stöd balkar på bredd-långa sidorna. Dela mätning av fyra för att ta reda på antalet stöd balkar för varje sida av ramen.

•Measure avståndet från kanten av badtunnan till yttre kanten av ramen på längden sidorna av ramen. Skär så många bitar av en-av-två virke till denna längd som du beräknas behöva göra stöd balkar. Skruva balkar över på längden sidorna av ramen med ett 2-tums mellanrum mellan varje bom.

•Kapa remsor av trall så länge som längden på ramen, med en cirkelsåg. Lägga trall mot kanterna på badtunnan på längden sidorna av ramen. Skruva trall på stöd inlägg med försänkt 1-tums långa skruvar. Skruva trall till resten av på längden sidorna, att hålla varje bit jäms med föregående stycke, att bilda en fast däck.

•Measure avståndet från den yttersta kanten av en av de widthwise cross-bitar på utsidan av ramen, till innersta kanten av widthwise cross-lappa på insidan av ramen. Skär prydnad stavarna till denna längd med hjälp av en cirkelsåg. Skruva fast lister på bredd-långa sidorna av däck ramen med försänkt 1-tums långa skruvar. Slutet lamellerna bör ombonad med kanterna på den på längden prydnad.

Tips & varningar

  • Lack däck och däck ramen med marin kvalitet lack, att förhindra skador i trä från stänk när människor komma i och ur badtunnan. Detta bidrar till dina däck stannar säkert i många år.
  • När styckning trä, alltid hålla händerna borta från sågbladet. Detta förhindrar olyckor som skärsår, skrubbsår eller avhuggna ens fingrar på grund av en slip medan bladet är i rörelse.