Hur man bygger en konkret Paver vägg

Konkreta asfaltläggare är både dekorativa och stabil, pålitlig stöd för utomhusbruk projekt som uteplatser och väggar. Bygga en asfaltläggare mur i din gård eller trädgård ger stöd för att hålla marken i ett visst område av din trädgård, eller helt enkelt kan leverera extra sittplatser runt din uteplats. Ge ordentligt stöd för din vägg och den kan stå i år.

Instruktioner

•Wrap en trädgård slang runt din trädgård att markera linjen längs vilken du vill installera väggen. Eller, du kan köra i trä stakes och ansluta dem med nylonlina att spåra konturerna av din vägg. Detta kommer att ge dig en riktlinje för installation.

•Dig ett dike att ge stöd till stiftelsen på din vägg. Diket ska vara lika breda som betong marksten du tänker använda och minst 4 inches djupt. Diket måste vara 1 till 2 inches djupare än en av din marksten; din första raden av marksten kommer sitta helt under jord linjen.

•Kompakt jorden i din utgrävda området med en hand tamper att skapa en stabil och plan yta som du kan arbeta. Täcka marken med 1 till 2 inches av asfaltläggare bas eller sand och packa detta också för en plan yta. Basen eller sand kommer stöd med regnvatten dränering från väggen.

•Ställ in den första paver på plats i ena änden av din trench. Fastställa en nivå på toppen av asfaltläggare att se till att den lägger helt platt; vid behov utnyttja den plats med en gummiklubba tills det sitter platt.

•Ställ in nästa paver i placera och kontrollera dess nivå med först. Fortsätta att lägga den första kursen i asfaltläggare, kontrollera varje för korrekt nivellering och med klubba som krävs för att utnyttja allt plats.

•Kapa en av marksten i hälften. Betyg en linje runt mitten av blocket med en 3 ½ tum mejsel och en 3 lb. slägga. Strike baksidan av mejsel med slägga och arbete hela vägen runt paver tills du gjorde jämnt runt ytan. två stycken kommer då ifrån varandra med ett litet tryck.

•Ställ in en halv av block på plats i ena änden av diket att börja den andra nivån. Detta kommer att stappla lederna mellan blocken, att skapa en stabilare vägg.

•Lay hela andra loppet av betong marksten. När komplett, fylla i eventuella luckor i diket med jord. Därifrån, bygga uppåt, svindlande lederna i varje nivå genom att finjustera mer eller mindre bort av starter blocket, tills din asfaltläggare vägg är klar.

 rad ett tygstycke landskap med den baksida nedre delen av väggen och rulla ihop det uppåt tills det överlappar det översta lagret av marksten. Klipp tyget med en mattkniv och hålla den på plats på toppen av väggen med extra marksten eller något annat att tynga ner. Fortsätt genom väggen tills du har täckt på baksidan av väggen.

•Fyll i utrymmet bakom väggen med grus, sträcker sig ca 6 inches från väggen. Detta gör att vattnet rinna bakom väggen istället för att bygga upp trycket tillbaka dit. När du har fyllt i området med grus, kommer att grus hålla landskapet tyget på plats; ta bort vikt håller den nedåt och trimma bort någon extra med en mattkniv.