Hur man borra & installera smidesjärn räcke till konkreta åtgärder

Hur man borra & installera smidesjärn räcke till konkreta åtgärder

Små säkerhetsförbättringar som att installera en ny smidesjärn ledstång i stället för en sliten ledstång, eller som ett nytt tillägg, kan ge en känsla av trygghet för dig och din familj. Installationen är inte svårt, men du behöver vad vissa gör-det-självare kan överväga specialiserade verktyg. Men allt du behöver kan hyras från din närmaste verktyg-hyra center. Och efter en snabb tur till järnaffären, du har allt du behöver för att börja.

Instruktioner

Borra och installera smidesjärn räcke till konkreta åtgärder

•Mark betong där hål måste borras. Förbereda borrhammare för borrning genom att infoga en borr som är minst 1/2 tum större än storleken av tjänsten som kommer att förankras i betong. Koppla in övningen med en på lämpligt sätt mätas förlängningssladd. Dra avtryckaren på borren vara säker på att det finns ström.

•BEGIN borrning varje hål. Har två medhjälpare öga borren lite (från 90-graders vinklar) till vara säker borr förblir rak. Varje person behöver skydd öga och öra. Har en av din hjälpare vakuum bort damm och skräp från borrning med jämna mellanrum för att hålla arbetsområdet klart.

• Efter borrning av hål, Dammsug alla betong dammet ur hålen. Torr-fit räcket se om inlägg passa korrekt. Göra korrigeringar om det behövs.

•BEGIN blanda epoxy-baserat ankring limmet. Blandande instruktionerna på paketet.

•Sätt tillbaka smidesjärn ledstången i hålen. Har din medhjälpare hålla ledstången lod med en nivå som du använder en fogtätning pistol för att fylla hålen med ankring limmet. Stödja ledstången som limmet torkar och botar enligt torkning anvisningarna på paketet.

Tips & varningar

  • Andas inte betongdamm. Använd en ansiktsmask om det behövs.