Hur man återställer hemsäkerhet System passera koder

Hur man återställer hemsäkerhet System passera koder

Trygghetssystemen hjälper övervaka ditt hem eller företag mot invasion eller stöld. Det finns många olika typer av system men de flesta av dem arbetar på liknande sätt. Vanligtvis finns det en central panel som kommer att aktivera och avaktivera systemet med hjälp av en säkerhetskod som bör endast vara kända av ägaren. Du använder koden för att stänga av systemet vid ett falskt alarm eller när åter in i huset efter att vara borta. Återställa lösenordskoden ett säkerhetssystem är vanligtvis en enkel process.

Instruktioner

•Inspect panelen master på ditt säkerhetssystem. Många paneler kommer att ha en "Ändra passera kod"-knappen på panelen. Tryck på den och ange sedan den gamla koden. Ange den nya koden två gånger efter det och panelen bör nu känna igen den nya koden.

•Ta din säkerhet företag och informera dem om du vill ändra lösenordskoden. Du kommer att behöva lämna gammalt lösenordskod samt grundläggande kontoinformation som adress och telefonnummer. Du kan bli ombedd flera säkerhetsfrågor på kontot, till exempel din mammas flicknamn eller namnet på en familj sällskapsdjur. När informationen är verifierat, kan företaget vanligt uppdatera ditt system koder via telefon.

•Åtkomst ditt konto online genom att logga in på webbplatsen för din säkerhet leverantör. Leta upp alternativet "Ändra lösenord/Pass kod" och klicka på den. Du kommer att behöva ange föregående lösenordskoden först, följt av den nya koden två gånger i rad för att kontrollera att det är korrekt. Spara ändringarna när du är klar.

Tips & varningar

  • Ändra lösenordskoden varje månad för att se till att ingen vet koden som inte borde. Dela aldrig koden med någon annan eller skriva ner det eftersom detta lämnar datorn öppen att kompromissa.