Hur man artigt vänder bort Solicitors

Det enklaste sättet att artigt vända bort solicitors är uppenbart-svar inte dörren. Tyvärr, det är en lärdom för sent ibland, som när du väntar en vän eller Specialleverans bara för att upptäcka en objudna "gäst" på din dörr. Så är här hur man artigt vänder bort advokater när att undvika dem inte är ett alternativ.

Instruktioner

•Stop solicitors innan de går in i deras spiel. Chansen är det är en lång försäljning beck. Om du redan vet att inte du är intresserad av, göra klart omedelbart så att de slösar inte bort sin tid och energi, och de kan gå vidare till nästa hus. Om det finns ingen naturlig paus för dig att uttrycka dig efter introduktionerna, helt enkelt säga, "Jag är ledsen att avbryta er, men jag vet redan att jag är inte intresserad och jag vill inte slösa din tid."

•Tell sanningen att artigt vända bort solicitors. Om inte du är intresserad av att spendera extra pengar just nu, säger så med något som "ekonomiskt, jag är inte i stånd att göra något liknande idag, eller när som helst i den inom en snar framtid." Om du har bråttom, säg så med något som "Jag inte har ens en extra minut att prata eller lyssna på just nu." Om vad de gatuprostitution kränker dig, säga så med något i stil med "Jag inte håller med denna proposition, så jag inte kan underteckna uppropet" eller "du har din religiösa övertygelse och jag har min. Inget någon av oss säger i dag kommer att ändra på detta."

•Explain som är det enda sättet du överväga deras värvning om de lämnar du lite litteratur att du kan granska med insikten att du ska kontakta dem om du är intresserad.

•Thank dem för deras tid om du har lyssnat på hela spiel och först då insåg att inte du är intresserad. Säga något i stil med "att låter som ett bra tillfälle för någon, men inte jag av skäl jag inte kommer att få in just nu. Du är uppenbarligen mycket passionerad om vad du gör och jag önskar er lycka till med den."

•Var laddning av situationen för att artigt vända bort solicitors. Du kan vara fast medan det fortfarande är vänliga. Vissa advokater kommer att lämna i en huff oavsett vad, men de som inte kommer att uppskatta den respekt du visade dem med artig, okomplicerad ärlighet.