Hur man använder putsa med blåbär

Hur man använder putsa med blåbär

Blåbär är en extra frukt, fylld med antioxidanter, vitaminer och mineraler. Växande din egen blåbär är ett bra alternativ, och precis som andra växter i din trädgård, blåbär kommer trivs bättre när de inte håller företaget med oönskade ogräs. Ogräs stjäla viktiga näringsämnen från växter som önskvärt. Libanon Seaboard Corporation tillverkar putsa för örtagårdarna, som fungerar även för frukter och örter. Det är tillverkad av 100 procent majsgluten och är naturligt redan framväxande herbicid som förhindrar nya ogräs växer upp runt din blåbär. Putsa är mest effektiv när den tillämpas varje månad.

Instruktioner

•Rengör runt basen av blåbär buskarna ta bort löv, stenar, smuts jordklumpar och skräp.

•Tillåt jorden runt blåbär växterna torka helt innan du lägger till putsa. Om jord och växter är våt, putsa kan hålla sig till blad och stjälkar och orsaka skador.

•Sprinkle putsa grönsak trädgård ogräs Preventer runt anläggningen direkt på torr mark. Om produktens etikett särskilt nämns grönsaker, formuleras det också för frukter, bland annat blåbär. Applikator används för att sprida putsa levereras med produkten. Typ av applikatorn varierar beroende på behållaren där produkten såldes.

•Water putsa i marken direkt efter applicering. Detta kommer att aktivera produkten. Njut jorden ordentligt med en trädgårdsslang eller sprinkler. Putsa kan också tillämpas på marken om regn väntas inom 24 timmar efter applicering. Om du inte kan vatten området omedelbart och inget regn väntas, använda en kratta för att arbeta produkten i marken.

Tips & varningar

  • Använd förpackningsanvisningar för att fastställa beloppet av putsa behövs för din trädgård.
  • Avstå från att gå på marken tills det är torrt.
  • Bär alltid handskar när du arbetar med putsa. Om någon putsa kommer bare hudkontakt, tvätta genast. Om putsa kommer i kontakt med ögonen, håll ögonen öppna och håll under vattnet i 15-20 minuter. Ta bort kontaktlinser om du har dem, efter de första fem minuterna av sköljning, och sedan fortsätta att skölja.
  • Store putsa i sin ursprungliga behållare i en sval, torr plats, från husdjur och barn.