Hur man använder en svart & Decker Stud Sensor

Hängande hyllor och tunga speglar på din innerväggar kräver att hitta väggregel. Det finns flera sätt att hitta väggregel genom peka med fingret eller att göra små hål i väggen med en brad spik letar efter den. För att eliminera gissningar och förhindra att sätta flera små hål i väggen, är ett bättre sätt att använda en Black and Decker stud sensor. Stud sensorn lokaliserar dubbar exakt medan du flyttar det över ytan på väggen. Black and Decker har indikatorn lyser när du kommer till kanterna på en stud.

Instruktioner

•Tryck ner på batteriet täcka med tummen och skjut det av stud sensorn. Batteriluckan är på nedre framsida och har en liten pil nära toppen. Infoga två AA-batterier i batterifacket. Se till att varje batteri positivt slut på "+" stämpel på batterifacket. Skjut batteri tillbaka över batterifacket tills det låses på plats.

•Håll stud sensorn upprätt och platt mot väggen. Tryck och håll på/av-knappen på sidan av stud sensorn med fingret.

•Tillåt den övre röda lampan på framsidan av sensorn att belysa. Stud sensorn Piper en gång indikerar att sensorn kalibrerar sig själv. När den lägre grön lampan lyser, är stud sensorn redo att hitta en stud. Se till att inte släppa upp knappen, eller måste du kalibrera den som innan.

•För stud sensorn långsamt över muren horisontellt utan att lyfta det från väggen. När du närmar dig kanten av en stud den röda lampan tänds och ljudsignalen. Håll den stud sensorn och markera platsen där det första gången stud kanten med en blyertspenna.

•Flytta stud sensorn till andra sidan av stud och håll det platt mot väggen. Sakta glida sensorn horisontellt över väggen i riktning mot stud av stud du bara markerade. När den röda lampan lyser igen, stoppa och markera punkten på väggen med en blyertspenna.

• Du bör nu ha två märken ca 1-1/2" apart (tjockleken på en 2 x 4 stud). Mäta det exakta avståndet mellan de två blyertsmarkeringarna och dela på mitten för att hitta mitten av stud.