Hur man ansluter en takfläkt i ett uttag

Takfläktar är normalt utformade att anslutas direkt till befintliga hus ledningar, och drivs antingen av en pull-kedjan växel på fläkten, eller genom en vägg switch ansluten till kretsen. Du kan hitta tillfälle för att ansluta takfläkt direkt till ett vägguttag. Detta kan vara en möjlig konfiguration i en fläkt installerad i en skärm veranda eller annat område som inte har en befintlig tråd krets kör till taket området där du vill installera fläkten. En enkel ledningar kan "fix" du göra detta.

Instruktioner

•Kapa din förlängning sladd längd krävs för att nå från den plats där du ska montera takfläkt till vägguttaget. Ta hänsyn till den faktiska vägen kommer du att köra sladden längs att se till att det är tillräckligt lång. Kapa sladden med en uppsättning avbitare.

•Separat två leder i förlängningen binder med rep och dra dem isär med fingrarna att separera ungefär två inches av bly. Ta bort 1/2 tum av isolering från slutet av varje ledning med en uppsättning av tråd strippor.

•Placera kala ändarna av en av förlängningssladdar sladd med kala avsluta av den svarta kabeln är ansluten till fläkten. Placera en tråd nöt över ledningar och twist att säkra det tätt. Linda en liten bit eltejp runt kablar och mutter som en extra försäkring.

•Placera kala ändarna av en av förlängningssladdar sladd med kala avsluta av den vita kabeln ansluten till fläkten. Placera en tråd nöt över ledningar och twist att säkra det tätt. Linda en liten bit eltejp runt kablar och mutter som en extra försäkring.

•Montera fläkten som anges i dess riktningar, med undantag av ledningarna. När du är redo att använda fläkten, bara koppla in den i vägguttaget.