Hur kan jag få någons nummer om de kallar?

Hur kan jag få någons nummer om de kallar?

Det finns många skäl kan du hämta en uppringarens telefonnummer. Många människor glömmer att lämna deras call back nummer på voicemail eller en telefonsvarare, eller lämna ett meddelande på alla. Trakasserande pranksters blockera ofta deras nummer när de ringer. Det finns flera metoder finns att hitta telefonnummer för dessa som ringer.

Instruktioner

•Kontakta din telefon företag och prenumerera på uppringarens ID-tjänsten. Visar namn och telefonnummer för varje inkommande samtal du tar emot, om inte antalet avsiktligt har spärrats. Om din telefonmodell inte kan visa uppringarens ID-nummer, kan du köpa en separat caller ID Visa låda från en hemelektronik lagra som krokar upp till telefonen.

•Dial * 69 omedelbart efter alla samtal som inte visar ett nummer på din nummerpresentatör. Du kommer att höra en automatiserad snabb som talar om det sista numret som rings upp din linje.

•Kontakta telefonbolaget att lägga till ett ringa spår alternativet till telefonnätet. Detta är en extrem åtgärd vanligtvis reserverad för extrema trakasserier eller hot. Ratten * 57 efter ett telefonsamtal att spåra numret. Telebolaget hämtas uppringarens nummer och göra den tillgänglig för myndigheterna.

Tips & varningar

  • Om du upplever trakasserier eller fientliga telefonsamtal regelbundet, kontakta din lokala myndigheter om samtalen.