Hur kan jag Cool en solrummet på sommaren?

Uterum är utmärkta komplement till alla hem, eftersom de skapar ett utrymme för att läsa, koppla av och njuta av sällskap i en miljö med massor av ljus från resten av huset. Medan de låter ljus och värme i under vintern, kan de låta för mycket ljus och värme under sommaren att göra solrummet nästan outhärdlig och göra hela huset varmare. Det är viktigt att hålla din uterummet svala under sommarmånaderna genom olika tekniker.

Att lägga till luftflöde

Luftflödet genom uterummet kommer att lindra värme, så det är viktigt att installera denna typ av system när man bygger solrummet eller upprättande av luftflödet under sommaren med tillfälliga medel.

Om du installerar luftflöde, bör luftventiler placeras i taket så att den stigande varma luften att fly. En frånluftsfläkt inom ventilen kan hjälpa luften att fly snabbare. Ställa in eller installera små fans vid basen av uterummet ska också hjälpa luftflöde. Detta sätt fansen längst ned i uterummet kan blåsa luft upp, förbi där du sitter och ut ventilerna i taket. Detta kommer att skapa ett slags naturlig cirkulation.

Solrummet mörkar

Mörkarna har ett antal praktiska ändamål i uterum--integritet och hålla rummet svalare. Mörkarna minska mängden direkt solrummet kommer genom glaset, avleda det och värmen tillbaka utanför. Mörkarna gör endast en del av jobbet när kyla solrummet, eftersom värmen kan fortfarande fastna mellan glas och mörkar och fortfarande stiga för att slutligen fylla solrummet med varmluft. Rullgardiner används i kombination med taket skorstenar eller fans kommer att bli mycket effektivare.

Färgning och isolerande Windows

Isolerande fönster för en fyra-säsong solrummet kan värme att fly i sommaren samt att hålla sval luft inne på vintern. Detta görs genom tjocka smärtor av glas som har förseglats runt kanterna. Toning kan läggas till glasskivorna så att mindre ljus ange solrummet, men detta kan blockera ut några ljusa, vackra solljus du köpt solrummet för i första hand.

Ännu med dessa tjocka, väder förslutna bitar av glas i din solrummet, kombinerat med en fläkt eller en annan liten bärbar kylsystemet, bör reglerar temperaturen i solrummet själv vara mycket lättare och mycket skönare att vistas inom.