Hur jämför mattrengöring maskiner

Mattrengöring är en av de många områdena av städning som är oftast tänkt på noggrant. Det finns gott om mattrengöring tekniker och maskiner som man kan köpa, men vad är skillnaden? Det finns några sätt där man kan jämföra mattrengöring maskiner, och här är några förslag att använda om du står inför gör just det!

Instruktioner

•Decide vilken typ av matta städmaskin som du vill köpa. För detta exempel använder vi matta ånga-rengöring-maskiner, men det finns även dammsugare, hårt golvrengöringsmedel och bärbara städare också.

•Kontrollera en lista över mattan städmaskiner som du vill jämföra.

•Först, läsa Kundrecensioner av de produkter som du jämför. Kundrecensioner kan ofta hittas på återförsäljarnas webbplatser och ibland på en tillverkares hemsida också.

Satellitval den lista du har gjort, jämföra "unik" funktioner i varje mattrengöring maskin. Dessa funktioner finns vanligtvis på produktetiketter, produkt lådor, samt återförsäljares och tillverkarens webbplatser. Till exempel innehåller kanske en matta ånga-rengöring maskin en kraftfull smuts-borttagning och lyftare system, medan en annan kan ha extra borstar för rengöring din matta.

•Om avsikt att köpa en matta renare, smala nedåt i listan över mattan städmaskiner till en eller två maskiner genom att utvärdera priset på varje maskin, titta på hur många unika funktioner varje maskin har som diskuteras i steg 4, och titta på fler Kundrecensioner av produkterna.

•Decide på en mattrengöring maskin genom att göra val utifrån dina behov, vill, jämförelser och pris.

Tips & varningar

  • Inte bara köpa någon matta rengöring maskin du kan hitta. I vissa fall en "namn-varumärke" kan vara bättre, men det finns undantag också.