Hur installerar jag Aquascape pumpar?

Från enkla fontäner till dammar och vattenfall i olika former och storlekar skapar ljudet av rinnande vatten och åsynen av en lugn och fridfull damm ytterligare en dimension av gården skönhet och njutning. Aquascape är ett företag som har varit på i förgrunden i vatten funktionen utveckling. Hälsa alla vatten-funktionen ligger i rörelsen av vattnet, och att rörelsen beror på pumpar. Installera en pump är nyckeln för hälsan hos vatten-funktionen.

Instruktioner

•Välj läge för pumpen. Pumpen är utformat för en yttre miljö, rekommenderas det starkt att det täcks helt för utökade pumpens livslängd. Bestämma om du vill dölja skickligt pumpen med faux rock skal och en stor ventil låda eller inuti huset eller garage. Om du väljer att leta upp det i garaget eller hus, rekommenderas det att du anställa en professionell rörmokare till installera den.

•Match pump installationen till din specifika vatten funktionen typ. VVS och installationen är olika, beroende på vilken funktion du planera till tjänst med pumpen. Om du har en pondless vattenfall, kommer att hookup skilja sig från en dekorativ fontän system. De återstående stegen ta itu med ett pondless vattenfall.

•Översyn ritningarna att visuellt bekräfta VVS sekvens för växeln och pump. Installera en låg vatten pump avstängning switch. Montera den på hård PVC pipe och säkra den med band. Anslut tryckstegringspump till utloppet i växeln låg vatten avstängning. Detta förhindrar lagertanken som dräneras under dess lägsta operativa vatten nivå.

•Kapa på raden huvudsakliga 2-tums VVS med en bågfil. Infoga tee passa in i det huvudsakligt fodrar. Tryck 1-tums MPT slip i tee montering. Montera 1-tums schema 40 PVC 24-tums bit av röret i den öppna änden av 1-tums MPT slip.

•Sätt 1-tums kulventil församlingen i den öppna änden av schema 40 PVC: N. Sätt in den andra 24-tums bit av PVC i den öppna änden av bollen ventilenheten. Lägg till 1-tums slip unionen i den öppna änden av PVC. Sätt in 24-tums PVC tredje stycke i den öppna änden av slip unionen. Installera andra 1-tums MPT slip i pumpen.

Tips & varningar

  • Kontrollera att el och vatten är avstängd innan du börjar.
  • Jämföra Installationsinstruktioner med lokala koder bekräfta efterlevnad.