Hur gör jag installera VVS för ett schampo sjunka?

Schampo sänkor är normalpriset i Skönhetssalonger, de är bekväma för både klienten och kosmetolog. Installera VVS för schampo handfat, som de flesta andra VVS, är en ganska enkel process för att fästa diskhon församling till befintliga grov VVS. Schampo handfat, är ju bara en större och annorlunda formade diskbänk, ofta utrustad med en vakuumbrytare. Samma VVS normer gäller för nivån, och de flesta är installerade på 31 inches i höjd. VVS i schampo diskho är ett jobb för en licensierad, försäkrade rörmokare och bör inte göras av någon som inte är licensierad.

Instruktioner

•Read tillverkarens instruktioner som medföljer varje diskhon församling. Bekanta dig med komponenter. Räkna antalet bitar och lägga ut dem på golvet i den ordning som du vill installera dem att se till att alla bitar ingår innan du börjar monteringen.

•Montera och montera fixturen i skålen. Kolla fixtur bilagor och matcha dem med tillgängliga diskbänken hålen se till att du har en matchade fixtur och skål. De medföljande instruktionerna.

•Montera spray slang koppling till fixtur stränghållare om din församling inte kom med en vakuumbrytare. Anslut de två hålen med plast, monterad pluggar, tak av dessa två portaler.

•Installera den medföljande vakuumbrytare nästa. Ta bort muttrar och brickor från rören. Tråd breaker rören genom hålen i diskhon skål. SLIP brickor tillbaka på rören av vakuumbrytare. Skruva fast muttrarna tillbaka på plats, men dra inte över åt, att säkra vakuumbrytare till skålen.

•Fäst den ena änden av fixtur slangen till inloppssida vakuumbrytare församling. Anslut den andra änden till fixturen svans bit. Montera spray slang koppling mot utloppssidan breaker församling. Breaker församlingen nu är knuten till skålen och VVS.

•Använd en regeldetektor eller hammare för att lokalisera väggreglar. Montera diskbänken är anläggningen fäste 31 inches från golvet. Använd ett vattenpass så se till att fästet är nivå när det är installerat.

•Jämna bult hålen av fästet med minst två väggreglar. Skär hål i fästet om fästet hålen gör ingen linje med väggreglar. Montera inte fästet i gips.

•Installera rinna församling. Pressa ut rörmokare kitt på toppen av dräneringshålet. Tryck sil i hålet tills de kitt utstrålar ut runt sil. Fästa diskbänken på väggen på monterade fästet och sedan installera nedre fästet, om den ingår.

•Placera mjukare fiber brickan ner över sil församlingen från under, och sedan skruva på muttern ordentligt, men inte över skärpa. Skruva fast packningen och svans lappa den sil församlingen. Kontrollera för nivå, dra åt bultarna fäste, ansluta de varma och kalla linjerna och täta diskbänken i väggen med en sträng av silikon.