Hur fungerar en fjärrkontroll Blind System?

Hur fungerar en fjärrkontroll Blind System?

Batteridrivna mörkar

Fjärrstyrd mörkar fungera på batterier. Mörkarna har en mottagare av en motoriserad tubulär design ligger på den övre panelen eller huvudet järnväg på mörkarna. Peka mottagaren infraröd sensor fjärrkontrollen fungerar fönstret förblindar. Du kan flytta blinden upp och ner och stänga och öppna mörkarna med hjälp av knapparna. Vissa fjärrkontroller kan använda vanliga dubbla A (AA) eller trippel A AAA batterier; mottagaren kan dock använda en lång-varande ackumulatorn som ett D batteri. Det är bättre att använda en längre livslängd batteri på mottagaren så att du inte har att ersätta batteriet ofta, särskilt om höjden på mörkarna är för hög. Du kan betala mer på framsidan; dock sparar du pengar på lång sikt genom färre batteri förändringar.

Fjärrkontroll

Blinda driver via fjärrkontrollen genom att peka vydelen sändaren fjärrkontrollen, oftast längst fram, mot riktningen av toppen av mörkarna. Fjärrkontrollen kan nå upp till 40-50 fot av avstånd. Du kan trycka på kontrollen för att öppna och stänga lamellerna och flytta det dem olika vinklar att styra belysningen. Du kan också styra mörkarna genom att rulla dem upp eller ner. Vissa fjärrkontroller kan hantera upp till fem mörkar på samma gång, särskilt om mörkarna är på samma rad eller kolumner i samma rum. Det är tillrådligt att få en separat fjärrkontroll för varje rum. Det hjälper också förhindra misplacing fjärrkontrollen.

Fördelarna med att använda fjärrstyrd mörkar

Fjärrstyrd mörkarna är användbara för att kontrollera hur mycket ljus du vill ha i ditt hem. Högre fönster är inte längre ett problem att täcka grund av fjärrkontrollens förmåga att göra jobbet utan att behöva klättra på höga stegar. I udda områden som en taklucka i badrum, kök och sun rum, kan du använda fjärrstyrd mörkar för att driva mörkarna på avstånd.

Typer av fjärrstyrda persienner

Fjärrstyrda fönster mörkarna kommer i normalstora 2-tums persienner, miniblinds, siluett och Levolor persienner. Du kan välja ett mångfacetterat persienner. Det finns även persienner som kan delas upp i två sektioner eller som rullen i mitten. Du kan också välja att ha lodräta eller vågräta persienner. Det finns också vissa motordrivna rullgardiner som är solfjäderformade eller välvd. Den odder fönstret former, desto dyrare på grund av svårigheten att skapa dem och att hitta rätt plats för kontroll mottagaren. Du kan ansluta mörkarna till en sun senor, termostat eller timer för att göra justeringar mer automatiserad.