Hur förklara en 3-fas omvandlare

Elektriska apparater som används för att omvandla elektrisk ström till olika vågformer benämns elektrisk omvandlare. Konverterare finns i olika typer och kan göra olika förändringar i El, torr som konverterar en enfas till trefas kraftkälla. Förklara en tre-fas omvandlare innebär talar om dess syfte, fördelarna med dess användning, där tekniken som används och hur det kan jämföras med andra tre-fas generatorer.

Instruktioner

•Speak om den huvudsakliga funktionen av en tre-fas omvandlare som är att omvandla enfas energi som en 1-fas 220-volts AC nuvarande in tre-fas 220-volts AC nuvarande som kan användas av tunga elektrisk utrustning, som till exempel motorer, svetsning maskiner och datorer.

•Discuss anledningarna varför människor använder tre-fas omvandlare som de besparingar som de får när du använder tre-fas omvandlare och tillgången på tre-fas omvandlare i områden där det finns inget tre-fas strömförsörjning. Tala om inställningen för de flesta konsumenter att använda tre-fas omvandlare i deras arbete eftersom tre-fas omvandlare är mer tillförlitliga än generatorer och kräver lite underhåll.

•Read om hur de tre fas generator och jämföra användningen av en trefas generator jämfört med användning av en tre-fas omvandlare. Krafsa ner skillnaden mellan båda enheterna och nämna dessa skillnader i er diskussion. Observera att trefasgeneratorer har rörliga mekaniska delar medan tre-fas omvandlare inte. Förklara att tre-fas omvandlare inte avger koldioxid och är därför mer vänlig till atmosfären. Nämna det faktum att generatorer använder fossila bränslen och genererar buller, medan konverterare fungera tyst och inte producerar rök.