Hur fixar ett läckande toalett vatten dropp från tanken

Hur fixar ett läckande toalett vatten dropp från tanken

En droppande toaletten tanken kan leda till undergolvet skador och kostsamma reparationer om inte tas upp. De flesta felsökning och reparationer är enkla och billiga, och de kan utföras med verktyg från en typisk hem verktygslåda. När dra åt muttrarna på toalett delar, dra åt tätt, men inte över skärpa. Porslin sprickor med för mycket tryck. Finger åt först, sedan använda en skiftnyckel precis tillräckligt för att tätt montering.

Instruktioner

•Kontrollera alla fogar längst ned på toaletten tanken. Typiskt som omfattar hold-down bultarna som fäster tanken till bunken, fyll ventil ballcock kvarstad och fyll röret leder till att ventilen. Kör fingret runt varje montering att avgöra vilket som är läcker. Prova att vrida muttrarna för hand för att se om de är lösa. Kontrollera om nötter är ombonad genom att dra åt med en skiftnyckel.

•Byt ut brickor om alla muttrar är korrekt åtdragna och DROPP igen.

•Dränera tanken genom att spola toaletten efter att du har inaktiverat Matningsblock ventilen. Det ventilen ligger nära golvet eller väggen där vattenförsörjning röret dyker upp.

•DAB sist av vattnet från tanken med en svamp.

•Lossa rördelar med en skiftnyckel. Om du ersätter brickor för hold-down bultar, placera en flathead skruvmejsel på bulten inne i tanken att hålla den stadigt medan du lossa muttern under tanken. För fyllningen ventil och matningsledning, lossa kopplingen och muttern. Ersätta alla slitna brickor med nya brickor av samma storlek och typ. Observera att ballcock ventil brickan är vanligtvis en konisk form.

•Dra alla nötter och kopplingar, och vända vattenventil rygg på.