Hur felsöker jag en delfin interaktiva Robotic Inground Pool renare?

Delfinen interaktiva rensade är en automatisk anordning som fungerar som ett vakuum och renare att ta bort skräp från väggar och golv i en pool. När det används regelbundet, Dolphin poolen renare förhindrar och tar bort algtillväxt och hjälper till att bevara poolens ytor. Den robotic cleaner kan från tid till annan, sluta arbeta. Den goda nyheten är att felsökning delfinen renare är snabbt och enkelt. Det resulterar nästan alltid i att Dolphin poolen renare tillbaka till arbetet rengöring av poolen.

Instruktioner

•Rengör påsen av Dolphin interaktiva renare efter varje användning. Om påsen förblir smutsig, kan du inte kunna använda den igen.

•Anslut Dolphin poolen renare att en marken fel krets brytaren (GFCI) utlopp. Om maskinen inte fungerar, se till att ansluta enheten. Återställa GFCI, om nödvändigt. Kontrollera kretsen i krets för att se till att det är operativa.

•Placera makt lämna rutan minst 3 feet från kanten av poolen, men tillåta tillräckligt sladden så delfinen kan nå alla områden i poolen för att rengöra den.

•Kontrollera Dolphin poolen renare med kraft frånkopplad. Använd en skruvmejsel för att ta bort botten plattan och skräp sköld. Ta bort eventuellt skräp som kan finnas i gummi spår och deras redskap. Igensatt redskap kan orsaka maskinen att fungera i cirklar och förhindra det från att slutföra sin rengöringsprogram.

•Ändra diagonal handtaget placerar varje gång du använder Dolphin poolen renare. Detta gör det mindre troligt att maskinen kommer att bli trassligt med dess nätkabel. Om poolen renare går i cirklar, kontrollera panelen botten tillgång är i låst läge.

•Byt ut slitna penslar om delfinen interaktiva renare inte ren väggarna i poolen som det ska. Om du har keramiska plattor runt den övre kanten av poolen, kan du behöva Specialborstar.

•Håll delfinen upp och ner under vattnet att få luften ur filter påsen. Underlåtenhet att göra detta kan orsaka delfinen renare att flyta upp från golvet. Om problemet kvarstår kan du behöva sätta vissa vikter på maskinen.

Tips & varningar

  • Borsta alger från sidorna av poolen innan du kör Dolphin poolen renare. Detta lossar algerna och delfinen att göra ett bättre jobb med att städa upp algtillväxt. Ta bort främmande föremål, t. ex. blad, innan du kör delfinen renare.
  • Aldrig in poolen när Dolphin poolen renare är i drift.