Hur får en rabatt på Energieffektiv luftkonditionering enheter

I 2009 tillkännagav USA: S Department of Energy lanseringen av ett incitamentsprogram som kallas den amerikanska återvinning och Reinvestment Act of 2009. Ett av syftena med detta program är att främja energieffektivitet i hemmet och arbetsplatsen, och därför tilldelades $300 miljoner dollar för att täcka statens rabatter för olika energieffektiva produkter, inklusive luftkonditionering enheter. Även om upfront priser för energieffektiv luftkonditionering enheter kan vara hög, hjälpa rabatter och långsiktigt sparande i utilities räkningar husägare återhämta sig dessa kostnader. Rabatter är utformade och distribueras av varje enskild stat eller område i USA.

Instruktioner

•Inköpt Energy Star-godkända luftkonditionering. Energy Star-produkter är officiellt garanterat mer energieffektiva än vanliga modeller. Godkända luftkonditioneringsaggregat har högre säsongsbetonade energieffektivitet betyg (siare) och och energi betyg (EER) än standard modeller, vilket resulterar i månadssparande på elräkningar. Både central och rum luftkonditionering enheter är berättigade till avdrag. Webbplatsen för Energy Star för att bläddra och jämföra kvalificerade produkter eller leta efter Energy Star produktetiketten medan shopping i butikerna.

•Forskning rabatter i ditt tillstånd. Energiautomater webbplatsen ger en bra online karta över varje stat och territorium, och innehåller detaljerad information om de tillgängliga rabatterna i den staten. I vissa stater, rabatt programmet kanske är stängt eller luftkonditionering enheter kanske inte är tillgängliga för rabatter.

• Besök din statens rabatten program webbplats för att få information om ansökningsprocessen rabatten. Energiautomater webbplatsen innehåller länkar till varje stats särskild rabatt program. Specifika krav varierar beroende på stat, så se till att noga läsa igenom all information och slutföra alla nödvändiga pappersarbetet av önskat datum.

•Explore alternativ rabatter och krediter för energieffektiva luftkonditioneringsapparater. Om din stat rabatten program är stängd, kan det finnas andra rabatten möjligheter tillgängliga från tillverkare. Databas av statliga incitament för förnybar energi (DSIRE) finns information om lokala och utility källor om rabatter och krediter för energieffektiva produkter. Företag som samarbetar med Energy Star kan också ha kampanjer som hänför sig till effektiv luftkonditioneringsanläggningar.