Hur du ställer in inlägg med hjälp av metall Stakes

Hur du ställer in inlägg med hjälp av metall Stakes

Stängselstolpar och andra bärande inlägg bör ställas in i djupa fundament, omgiven av grus eller betong. Gräva ett hål och blanda betong kan vara mer arbete än vad du är villig att göra för en semi-permanent tecken eller lätta post för postlådan. Du kan använda post spel konsoler för att installera inlägg utan att gräva hål.

Instruktioner

•Välj läge för ditt inlägg, från nedgrävda rörledningar och elektriska och gasledningar. Ring lokala tunnelbanan märkning tjänst för att lokalisera och markera din nytta linjer. Om du är osäker på vem du ska ringa, kontakta ditt vatten företag att ta reda på vem som gör märkningen i ditt område.

•Kapa av en 12-tums bit av 4-av-4 inlägg med en cirkelsåg. Passa denna post stub i fyrkantiga toppen av inlägget spel konsolen. Tryck på fästet ordentligt i marken så långt du kan med dina händer. Använd en nivå för att kontrollera och justera fästet för att vara vertikalt nivå. Tips fästet som behövs för att rada upp bubblan i indikatorn framsidan till baksidan och sida till sida.

•Använd en slägga för att driva skära post och fäste i marken. Strejk på mitten av post och arbeta för att driva den ner så rak som möjligt att upprätthålla. Använd nivå för att kontrollera och justera fästet när du har kört det halvvägs i. Fortsätt kör fästet ner tills kragen når marknivå.

•Ta bort snittet post och infoga det faktiska inlägget i fästet. Kolla inlägget för nivå och justera efter behov. Sätt in bultarna levereras med bål i hålen i fästet och dra åt dem med en hylsnyckel. Inte hårt.

•Ta bort bultarna från fästet och lift inlägget ut när du är klar. Gräva ut tillräckligt smuts på ena sidan att glida en bända bar under kanten på fästet. Lägg ett snitt 4-av-4 vid fästet på sidan du bort smuts från. Använd den bända bar för att baxa fästet upp ur marken.