Hur du skyddar en säng vattentät madrasskydd

Hur du skyddar en säng vattentät madrasskydd

Bäddmadrasskydd erbjuder många fördelar när de används korrekt på en madrass. Inte bara är madrass skydd Vattentät och förhindra sängvätning eller dryck spill från sipprar in madrassen, de också förhindra svett och hud olja från att absorberas också. Detta hjälper till att förhindra bakterietillväxt i madrassen. Bäddmadrasskydd kräver vissa minimalt med underhåll att hålla dem arbeta optimalt och några bra vanor kan förlänga livslängden på en vattentät madrasskydd i år.

Instruktioner

•Täcka madrasskydd med lakan och filtar. Täcker är generellt billigare att ersätta än en madrasskydd och de erbjuder något skydd mot riva, brännskador eller svår spill. Den mindre madrasskydd är utsatt för spill och tårar, ju längre det varar.

•Don't röker i sängen. Detta hjälper till att förhindra en brand och också undviker aska brännskador från att skada din bäddmadrass.

•Håll husdjur från att hoppa på sängen. Hundar och katter har tänder och klor som kan riva rakt igenom madrasskydd och förstör dess vattentät kapaciteter. Husdjur bör utbildas inte att hoppa på sängen under några omständigheter.

•Rengör alla madrass spill omedelbart för att förhindra fläckar. Byta ut alla smutsiga lakan eller täcken och plocka upp spill med en absorberande trasa. Spray utsläppet området med en 50/50 lösning av varmt vatten och vit vinäger för att få bort eventuella potentiella fläckar. Ättika fungerar också som desinfektionsmedel.