Hur du skyddar ditt hem från att bli rånad

Hur du skyddar ditt hem från att bli rånad

Husägare måste använda en kombination av förebyggande åtgärder för att skydda sina hem från att bli rånad. Enligt den senaste inbrott statistik av FBI vid tidpunkten för offentliggörandet, inträffade mer än 2 miljoner inbrott i USA under 2009. Den höga risken gör det absolut nödvändigt att vidta alla åtgärder för att skydda dina mest värdefulla tillgångar: ditt hem och familj. Även om du inte har mycket pengar att investera, kan du fortfarande vidta åtgärder för att hålla från att bli ett offer.

Instruktioner

•Inspect ditt hem för att göra vissa alla dörr- och lås fungerar korrekt. Installera handtag för optimalt skydd. Mest skjutbara glas dörrar användning lås, inte lås, så förstärker dessa med blockering barer, även känd som "Charlie barer," att förhindra att dörrarna öppnas. Hålla din garageport stängd och dölja garage dörröppnare.

•Trimma häckar att förbättra synlighet och ge en potentiella rånare mindre utrymme att dölja. Installera ett inbrottslarm för att skydda alla ingångar och bokför varningsskyltar för blivande inkräktare att se. Installera motion sensor belysning på alla sidor av ditt hem.

•Seek hjälp från polisen att starta en grannsamverkan i ditt område. Fråga advokater att tillhandahålla identifiering och betänkandet personer med misstänkt beteende. Använd elektroniska timers för att slå på inomhusbelysning och TV-apparater att ge utseendet någon är hemma när du åker på semester.

•Publicize insatser för att skydda ditt närområde för att varna potentiella rånare. Media, kyrkan och grupper i samhället, samt att göra från dörr till dörr meddelanden, är livskraftig resurser att använda för publicitet.

Tips & varningar

  • När du är på semester, har din granne samla e-post, eller begära postkontor att hålla det för pick-up.
  • Installera intern-TV kameror och visar sin närvaro med skyltar.
  • Aldrig konfrontera en misstänkt rånare. Ringa polisen.