Hur du ökar vattentrycket i flera badrum

Hur du ökar vattentrycket i flera badrum

Ingenting är mer irriterande än att vrida på din dusch väntar en tryckvåg av varmt vatten, bara för att få en mjuk rännil av vatten. Otillräcklig badrum vattentryck, som är en fråga för bostäder med familjemedlemmar med flera badrum på en gång, kan orsakas av flera frågor i hela hemmet. Du kan öka vattentrycket på toaletten på varje nivå i ditt hem utan att helt se över din VVS eller investera i dyra duschmunstycken och kranar.

Instruktioner

•Rengör duschmunstycken med en blandning av lika delar vit vinäger och vatten. Vit vinäger eliminerar kalcium, rost och lime insättningar igensättning duschmunstycken, vilket fördröjer vattentryck.

•Ta bort luftare från badrum kranar. Ta tag i slutet av tapp med en skiftnyckel eller tång och vrid det medurs tills montering glider av. Känner för en liten skärm inuti tapp och dra ut den med fingrarna eller pincett. Ersätta den tapp Ändstycke med skiftnyckel. Luftare är avsedda att skära ner på vattenförbrukningen och kan bli igensatta med tiden minskar vattentrycket.

•Locate hem ventilen, som är i allmänhet finns på eller nära strukturens utanför vattenpost. Undersöka hem ventilen, och om det är från positionen där "på", använda en skiftnyckel eller tång för att anpassa det därefter.

•Kontakta seriösa rörmokare att leta efter läckor eller svår mineralfyndigheter inne i ditt hem. Äldre hus med metallrör är mottaglig till lime och mineral uppbyggd, vilket fördröjer vattenflödet genom rören.

• Undvik att duscha eller använda vatten under högtrafik användning i ditt närområde. Det finns vissa tider under dagen när invånarna i omgivande bostäder använder också vatten, inklusive tidigt på morgonen och kvällen. Om möjligt, ta din duschar på kvällen innan arbetet eller under eftermiddagen så du inte faller offer för dina grannar bad schema.

Tips & varningar

  • Avinstallera låga flöden duschmunstycken. Dessa produkter är utformade för att spara vatten genom att begränsa flödet av vatten, skära ner på vattentrycket. Tänk på att ersätta snålspolande duschmunstycke ökar vattentrycket och din vattenräkning.