Hur du nivå smuts för ett skjul

Hur du nivå smuts för ett skjul

Ett skjul är praktiskt för förvaring av trädgårdsredskap, gräsklippare eller andra utomhus objekt. Hålla dessa objekt i en lagring skjul rensar upp din trädgård och lämnar utrymme i ditt garage. Det första steget i bygger din skjul är utjämning marken där trä Stiftelsen kommer att vila. Ojämnt underlag gör det svårt att bygga skjulet ordentligt och kan orsaka Boden får inte vara så strukturellt ljud. Ta din tid med detta steg.

Instruktioner

•Överför i skjulet längd och bredd mätningar på gräset, använder spray måla. Hammare en trä pinne till var och en av de fyra hörnen. Pundet en spik i varje pinnar topp. Anslut varje pinne med en sträng bildar formen av skjulet.

•Measure avståndet diagonalt från en peg till en annan. Om de två diagonala mätningarna stämmer, är varje hörn 90 grader. Justera pinnarna vid behov.

•Raka bort de översta 2 inches av sod, med en platt spets spade. Skaka jorden av stycketorv och i en hink. Du kan använda denna jord senare i projektet för att nivå marken.

• Starta i ett hörn och gräva ner ca 1 mer tum. Stå en 2-tums 4-tums styrelsen i detta hörn och markera höjden av på markytan. Använda en såg för att skära 2-tums med 4-tums styrelsen till denna höjd.

•Dig över kanten av dispositionen. Stå i snitt 2-tums 4-tums styrelsen i området urholkad att kontrollera att du behåller rätt djup.

•Placera en 4-fots nivå på marken i området urholkad. Kontrollera att nivån anger marken är jämn. Om alla områden som sluttar ned, använda smuts du bort i steg 3 att fylla i de låga områdena.

•Dig ut ett annat avsnitt. Använda den skära 2-tums 4-tums styrelsen och den marken ännu. När hela området har grävts, dubbelkolla marken genom att placera nivån först vågrätt och lodrätt i området urholkad. Finjustera någon hög eller låg områden.

Tips & varningar

  • Fyll i alla områden med låg kring din skjul med smuts att förhindra stillastående vatten. När Boden är byggd, bör marken sluttar det uppgå till 1/8 tum varje fot.