Hur du lägger till en ny rad till en 66 Block Junction Box

Hur du lägger till en ny rad till en 66 Block Junction Box

Om du får mycket lust att lägga en annan linje i telefonsystem, innebär vissa av dessa system omkoppling en 66 block telefon låda, som kan vara skrämmande. Dessa vertikala rutorna ordna anslutningar och telefonlinjer logiskt, men för ett otränat öga är mycket förvirrande. Lägga till en rad i en av dessa lådor kräver därför inte bara ordentlig instruktion, men också förstå.

Instruktioner

•Locate en levande telefonanslutning i rutan 66 block genom att spåra kabeln från en fungerande telefon tillbaka till rutan. Introducera signalen från denna linje till en öppen anslutning på rutan genom att infoga en överbryggande klämma på mitten två stiften av varje av de fyra raderna av pins intill raden live.

•Bring din nya telefon kabel vid sidan av rutan som du just introducerat en aktiv anslutning. Kontrollera att du har tillräckligt slack för kabeln att nå minst två inches i rutan.

•Använd tråd strippor att skala tillbaka ungefär fyra inches av kabelns hud, utsätta de fyra ledningarna inom. Sätt dessa trådar i kopplingsdosan och infogar dem bryggade stiften, matchande färger med de på motsatta sidan av rutan. Säker varje anslutning av glidande verktyget inverkan i stiftet och falsning det ner.

Tips & varningar

  • En 66 block ruta möjliggör enkel uppladdning av många telefoner och delade linjer. Använd mitten stiften att korsa anslutningar till den motsatta sidan av rutan och utanför stiften att ansluta linjer till raderna box och split.
  • Telefonlinjer verka på mycket låg elektrisk ström, men du kanske vill använda gummihandskar för denna uppgift om du vill undvika risken för en mild elektroniska chock.