Hur du justerar en enda knopp duschen omkastare

Enda knopp duschar har fördelare som blandar varmt och kallt vatten för att producera rätt vattentemperatur. Om temperaturen inte är korrekt, kan du justera den genom att vrida på en ratt på dusch patron inuti handtaget. Detta projekt kräver omfattande kunskap om Rörmokarartiklar, men det kräver lite insikt i hur apparater sätts samman. Du måste också veta hur man hanterar gemensamma verktyg för att få denna projektet rätt.

Instruktioner

•Var handtaget bort kranen genom att ta bort kranen handtaget skruven, som ligger på sidan av handtaget. Sätt in en insexnyckel i skruvhuvudet och vrid den moturs för att ta bort denna skruv. Spara skruven så att du inte förlorar det; du behöver det när du ersätter handtaget.

•Dra av handtaget med händerna och ställ det åt sidan med skruv. Ta bort korten under handtaget om din kran använder adaptrar. Skruva loss skruvarna adapter med en skruvmejsel och bara dra korten tillbaka och stänga kranen. Inte alla kranar har adaptrar. Bara utföra det här steget om din kran har en adapter.

• Tryck reglaget gräns stopp som är på slutet av kranen kassetten, mot heta indikatorn på hållplatsen gräns ratten, om en urtavla och ratten är närvarande. Testa vattnet tills det har ett perfekt läge, genom att sätta handtaget och aktivera kran vatten. Om din kran har en krage-formade gräns stopp, skruva loss skruven i kragen. Vrid kranen stammen ratten på slutet av kranen mot den varma sidan. Testa vattnet och sedan installera om kragen när temperaturen ligger perfekt.

•Byt ut handtaget efter temperaturen är rätt inställd. Sätt in handtaget skruven och vrid det medurs för att dra åt med din insexnyckel.