Hur du bifogar en dusch bas i ett gjutjärn dusch avlopp

Om du installerar en dusch bas i ditt badrum, måste du ansluta duschen bas till ett avlopp innan du ansluter det till ditt hem-avlopp. Oavsett om du har en stål eller gjutjärn avlopp, är processen mycket liknande. Ansluta avloppet till ditt hem VVS kräver en speciell komprimering tvättmaskin och viss kunskap om VVS principer, dock. För den första-timern, detta projekt innehåller några utmaningar och tar ungefär en timme.

Instruktioner

•Ta bort tryckluftsslangen låsmuttern från järn rinna genom att skruva loss den. Skjut tätning brickan över den gängade delen av avlopp och infoga denna del genom toppen av dusch bas dräneringshålet.

•För botten tätning brickan över den gängade delen av avlopp från undersidan av dusch basen. Gänga Kontramutter på röret och dra åt låsmuttern med en stor skiftnyckel.

•Anslut avloppet till din VVS. Passa i duschen bas i duschutrymmet, foder dräneringshålet upp med befintliga dräneringshålet. Nivå i duschen bas med en snickare nivå och använda shims för att höja basen i områden där det sjunker under nivå.

•Montera duschen bas till utformningen i dusch alkov med 1-tums träskruvar och en skruvmejsel.

•Tryck avloppsröret ansluten till ditt hem största VVS-systemet upp genom dusch bas dräneringshålet, så 3 till 4 inches av röret utsätts ovanför dusch basen. Hjälper det för att ha en assistent för denna del. Om du isär gamla avloppet, bygga ett nytt P-fällan och avlopp-rör och Anslut den till ditt hem viktigaste avloppssystemet.

•Spread rörmokare smörjmedel runt en 2-tum kompression bricka, och skjut brickan över järn avloppsröret. Lägg en bit av 2-av-4-tums styrelsen över röret och bricka. Komprimera bricka genom att banka på den 2-gånger-4 med en gummiklubba tills brickan tvingas in i avloppet att säkra röret och bildar en vattentät försegling.