Hur du återställer glans till min bugg sköld

Bugg sköldar är ett praktiskt sätt att hålla insekter från att skada lack på ditt fordon. En bugg sköld monteras på framsidan av huven och avleder buggar från fordonet. Över tiden, kan bugg sköldar bli smutsig och tråkig, ger din bil ett ovårdade, äldre utseende. Återställer glans på din bugg sköld kommer att hålla din bil ser ut som nya.

Instruktioner

•Pour 2 oz. bilen tvål i en ren hink och Fyll hinken med vatten. Spola den bugg skölden med slangen till ta bort de flesta av de döda buggarna, skura resten bort med en scrub pensel överdrag i tvålvatten. Om bugg sköld inte kommer ren på första försöket, päls det med vatten från hinken och skura det en andra gång.

•Skölj bugg sköld med rent vatten när du har skurat bort allt skräp. Placera slangen mellan bugg sköld och huven på din bil att spola ut alla buggar som kan ha fallit bort under skurande.

•Dampen en mjuk trasa med plast polska och torka över hela ytan av bugg sköld. Plast polska görs med en mycket fin polering förening att få fram glansen i plast utan att lämna djupa repor i ytan. Lämna polskt torka på bugg sköld i minst 30 minuter.

•Sätt en polering pad till en borrmaskin och polera bort den torkade plast polskt. Slå borren på den lägsta inställningen, kör bufferten i en cirkelrörelse över framsidan och baksidan av bugg sköld. Om polskt är svår att ta bort öka strömmen på borren tills polskt lossnar lätt. En annan lager av polska och åter buff skölden för ett extra lager av glans.

Tips & varningar

  • Plast polska och buffing kuddar kan köpas på de flesta auto delar butiker.