Hur du använder Bissell Proheat 7950

1876 klagade en kvinna vid namn Anna Bissell till sin make att hon aldrig kunde sopa upp alla sågspån utanför mattan i deras porslin butik. Hennes make Melville tog problemet till hjärtat och utformat en "matta sopmaskin" för sin fru. Dammsuga är född och fortfarande är en integrerad del av hem och företag idag. Bissell ProHeat 7950 är en självgående deep-städning matta renare som använder varmt kranvatten och en renande formel för att rengöra mattor.

Instruktioner

•Lift rengöring tank från basen av maskinen och slå den för att skruva av locket. Fyll tanken till "Fyll linje" med en godkänd Bissell Fiber rensning formel, finns många livsmedelsbutiker, järnhandeln eller hem reparation butiker. Skruva på korken tillbaka och placera rengöring tanken tillbaka in i maskinen.

•Lift vattentank, kallas "Tank-i-tanken," ur maskinen genom att trampa på "Hantera Release" och lyfta ut vattentanken. Vänd det för att skruva av locket. Fyll tanken till halsen på öppningen med varmt vatten. Skruva på korken tillbaka och tillbaka tanken till maskinen.

•Ta bort objekt som soffbord, stolar och andra objekt som kan flyttas ur vägen. Använd din vanliga vakuum ta bort så mycket smuts och skräp som möjligt före djuprengöring.

•Vrid på maskinen och göra det möjligt att värma upp en till två minuter och sedan aktivera "ReadyTools" ratten till "PreTreat" och "SmartMix ringa" till "Hög trafik." Slå på maskinen och passera vakuum över området för att rengöras samtidigt som du trycker på avtryckaren, försiktigt så att inte mätta mattan. Tillåt rengöring blandningen för att sitta i en till två minuter att förbehandla området.

•Välj den nivå av rengöring som du vill utföra på "SmartMix ratten," ligger på sidan av maskinen huvudet. "Normal" kommer att ge mängden rengöring blandning för de flesta jobb, "högtrafik" kommer att ge ytterligare städning för tunga mängder av smuts och skräp. "Vatten skölja" skickar endast vatten genom maskinen för rengöring och kan vara användbart om det finns endast en liten mängd smuts eller det finns överblivna rester från andra rengöringsprodukter på mattan.

• Starta städning i hörnet längst bort från där du planerar att avsluta från rummet för att förhindra att gå på den våta mattan när du är klar. Tryck på avtryckaren och flytta vakuum fram och tillbaka över området som ska rengöras. Släpp avtryckaren och flytta vakuum fram och tillbaka över samma område igen för att se till att alla smuts har tagits bort. Fortsätt tills mattan rengörs.

•Tillåt mattan att torka ordentligt innan du går ner på mattan. Ställ in en oscillerande fläkt och öppna upp närliggande windows att hjälpa hastighet torkning.