Hur du ansluter en marken fel brytare på panelen

Hur du ansluter en marken fel brytare på panelen

Den elektriska ström som passerar i en krets mellan heta (svart) och neutral (vit) ledningar bör alltid vara lika; om det inte är, så har du en "fel i marken". En marken fel krets brytaren (GFCI) brytare övervakar kretsen. Om den upptäcker en strömstyrka skillnad, resor det automatiskt kretsen för att skydda dig från elstötar. Elektriska koden kräver att någonstans du har AC power nära vatten--i badrum, kök eller tvättstuga, till exempel--kretsen måste skyddas från marken fel.

Instruktioner

•Locate panelen brytare och öppna dörren. Vrid viktigaste brytaren, som är den största switchen överst i panelen, till "Off" läget. Aktivera en ficklampa för att hjälpa dig, om det behövs.

•Ta bort panelen breaker täcka genom att koppla ur den behålla skruvar runt utsidan med en platt-head skruvmejsel.

•Känn breakers nedan huvudbrytaren med en krets testare att säkerställa de är lediga. Ledningarna ovanför huvudströmbrytaren kommer fortfarande att leva; rör inte dessa trådar.

•Ta bort brytaren på panelen som du vill ändra. Dra sidan av brytarens närmaste utsidan av brytarens rutan upp och skjut fram ur sitt behållande flikar. Ta bort den svarta kabeln från brytaren genom att vrida komprimering skruven moturs med en platt-head skruvmejsel.

•Starta omkopplaren på nya GFCI brytaren till läge "Off". Koppla den svarta kabeln till terminal märkt "LINE" makt på GFCI brytaren. Tryck tråden under komprimering skruven och vrid det medurs med ett platt-head skruvmejsel.

•Följ svart tråd tillbaka till sin införselorten i rutan breaker. Leta upp den vita kabeln som går med på det och följa den till sin anslutningspunkt på neutral bar. Lossa skruven på den neutrala bar och ta bort tråden. Bifoga den vita kabeln till terminal märkt "ladda" neutral på GFCI brytaren, som ovan.

•Unroll ringlar vit tråd, eller pigtail, bifogas till GFCI brytaren. Anslut kala till en öppen plats i baren neutral. Vrid skruven medurs med en platt-head skruvmejsel att säkra det till baren.

•Byt ut omslaget på panelen och säkert den behålla skruvar. Vrid viktigaste brytaren i "På" läge. Aktivera GFCI brytaren.

•Känn din installation med en GFCI test enhet. Brytaren ska resa när GFCI är kortsluten.