Hur du ändrar en gräsmattan till stenar

Det finns många skäl för att ändra en gräsmattan till stenar. Insektsangrepp, sjukdom, en plötslig djupfryst, torka och översvämningar har alla skadliga effekter på din gräsmatta. Ofta återskapa gräset inte. Ersätta döda och döende gräs med rock är en hållbar lösning att reparera ditt landskap. Vattenvård är en annan orsak till ersätta stenar för gräs. Gräset kräver mer vatten än någon annan växt. Det är kostsamt att underhålla. Eller kanske är det bara dags för en förändring--tid att utveckla ett nytt landskap att beundra. Ändra en gräsmattan till rocks är ett stort företag. Förstå utmaningarna innan du börjar detta projekt.

Instruktioner

•Ta bort små mängder gräs med en manuell sod fräs. Detta verktyg har en sko-stora plattform vid basen av ett långt skaft. Under plattformen är en kniv som skär in i stycketorv när användaren steg ner på plattformen. Använda fräsen till segment delar av gräs, ta sedan bort gräset med en platt spade eller hacka.

•Ta bort stora delar av gräsmattan med en gasdriven sod fräs. Denna maskin finns att hyra på de flesta affärer för verktyg. Det är inte svårt att navigera. Styra maskinen ned längden på sod skäras. Skär en annan väg parallellt med först, omkring 2 fot brett. När stycketorv är skuren, rullas upp och transporteras till ett annat område för återplantering.

•Kill delar av gräset genom att tillämpa en herbicid eller genom att lägga stora ark svart plast över gräset du döda. Vänta en vecka innan du tar bort plasten. Håva upp döda gräset.

•Bestäm vilken storlek stenar kommer att användas. Pea grus är 1/4 tum i längd och är oftast grå. Det är trevligt att gå på men är enkelt fördrivna av vatten. Pea grus bör inte användas i en backe eller vid basen av en sluttning. River rock finns i storleken ½ till 1 tum eller 1 till 1 ½ tum storlek. Det är grått, brunt eller tan. Det är inte lätt att gå på, men det har sin plats bra i regn. Marmor marker är vita och ca 1 tum i storlek. Lavastenar är rödbruna eller svart och också omkring en tum i storlek.

•Measure området där rock kommer att gå. Området är lika längd x bredd. I allmänhet omfattar 1 ton av rock 100 kvadratfot, 2 inches djupt. Beräkna hur mycket rock behövs.

•Spread rock med en skottkärra för transport av det och en högaffel eller platt spade att sprida den. Arbeta från den bortre sidan av gården, ut mot kanterna. Undvik att placera stenar över i mark vattenmätare, viktigaste vatten avstängning kontroller eller andra i mark nytta kontroller.

Tips & varningar

  • Besöka landskap leverans butiker för att visa de tillgängliga bergarter innan du köper din leverans.