Hur bör du fästa trästaket paneler?

Installera premade trästaket paneler är en av de snabbaste och enklaste metoderna för staket konstruktion. Premade avsnitten sparar du den tid som behövs för att bygga stängsel styrelsen-av-styrelsen. Panelerna staket bifoga 4-av-4 inlägg på vardera sidan av varje panel. Det finns olika metoder för bifogad fil, men det enklaste och mest populära skruva panelerna på 4-av-4 inlägg--med hjälp av en assistent. Galvaniserad spik kan också användas, men skruvar erbjuda ett starkare grepp och förhindra staketet från hängande och lossa över tiden.

Instruktioner

•Använd bandet mått att mäta ner från toppen av varje 4-av-4 inlägg och göra en markering med penna. Topparna på staketet paneler kommer att uppradade med detta märke, eller som nära det som möjligt att göra den panelen.

•Ha handledaren håller ena änden av panelen medan du stödja den andra sidan. Justera upp i panelen med markerar du gjort på inlägg, också att se till att centrera panelen på varje inlägg. Detta sätt varje inlägg kommer att ha två staket panelen ändar skruvas till den.

•Sätt nivån över toppen av staket panelen och kontrollera att panelen är nivå horisontellt. Flytta någon ände av panelen upp eller ner som krävs för att göra den panelen.

• Använd skruv pistolen att skruva panelen direkt till inlägget med yttre skruvar. Installera skruvar nära toppen och botten av panelen på båda sidor av panelen staket.

Tips & varningar

  • Använd nivå för att säkerställa tjänster är lod i varje riktning innan du installerar panelerna staket.
  • Alltid använda exteriör-fått skruvar eller galvaniserad spik, annars dina fästelement kommer rost. Exteriör skruvar som däck skruvarna finns tillgängliga i bruna färger, vilket gör dem smälta in i skogen för en mer färdig look.