Hur bli av post-skräppost

Även om det skulle vara svårt att hitta en enda person i världen som älskar att få skräppost, vore det nästan lika svårt att hitta en person som inser hur lätt det är att stoppa skräppost från levereras till huset. Det är viktigt att inse att det inte är praktiska eller rättsliga fråga någon anställd av postkontor att sluta leverera skräppost till ditt hus. Anställde har inte behörighet att besluta vad som är skräppost och vad som inte. Det finns dock andra enkla sätt att minska mängden skräppost som skickas.

Instruktioner

Online-resurser för att stoppa skräppost

• Besök dmachoice.org. Denna webbplats är utformad så att skräppost mottagare möjlighet att organisera vilken typ av e-post levereras till deras adress. Till skillnad från andra webbplatser slutar det bara inte skräppost helt och hållet.

•Look för webbplatser av enskilda avsändare. Ibland fyller i kontakt formulär genom enskilda webbplatser kan vara mer effektiva än att försöka kontakta ett företag via telefon. Många gånger, om du kontaktar en kund tjänst het linje för att avbryta mail, kommer inte att de gör det lätt för dig. Trots att handläggningstiden för ett online-formulär kan vara längre, du kommer att spara tid inte behöva vänta på telefonen och sitta igenom många överföringar.

• Besök stopjunkmail.org för förformaterade bokstäver att skicka till alla större skräp-post clearinghouses. Vissa människor rekommenderar även med pre frankerat kuvert som ofta finns i skräppost för att skicka dessa brev tillbaka till deras ursprungliga resmål. Detta kommer att spara pengar på Porto och när företaget tror den tar emot tillbaka oavsett kreditkort eller andra erbjudandet genom att skicka skräppost, det blir snabba och ivriga att öppna och bearbeta den genom bara för att inse att det är en begäran om att avsluta skräppost.

Offline metoder för att stoppa skräppost

•Ta katalogen företag. Med Internet shopping enklare än någonsin tidigare, hitta inte många människor ett behov av att ha papper kataloger skickas direkt till sina hem. Dessa kataloger används mer som reklam för företagen än något annat, så om inte du vill få sådan en omfångsrik katalog varje månad, ring företagen individuellt och låta dem veta. De är skyldiga att ta ditt namn från deras databas. Vissa butiker kommer fortfarande att ta emot kuponger och andra store kampanjer även efter du har tagits bort från deras katalog sändlista.

Alltid vara upfront om din ingen skräppost politik. Om du registrerar dig för en ny produkt eller tjänst, att placera en telefon eller online-beställning, inte vara rädd att berätta för företaget hur du känner om skräppost. Att vara upfront rätt utanför bat att tvinga företag att sätta dig på "främjar inte" lista som kommer att hålla dig från att få skräppost i första hand.

•Placera en skylt utanför ditt hus (genom din postlåda) anger att du inte vill gratistidningar eller cirkulär levereras till ditt hus (någon annan än postkontor). Detta blir ofta tillräckligt för att få leverans personen att sluta leverera papper. Tänk på att postkontor medarbetaren inte kan följa dessa tecken och måste leverera allt riktat till er.