Hur att värma ett växthus i en skola

Växthus bör utformas passivt att värma växter i kallt väder. Glas eller plast paneler absorberar solens strålar och omvandla dem till värme att förhindra frost eller kallt väder skadar ömtåliga växter. Ibland, men behöver växthus lite hjälp, speciellt när de är på platser som finns kvar ledig för en vecka eller två. Skolor kan använda ett antal high - och billiga metoder för att garantera att barn inte återvänder från semester till ett växthus full av frysta, döda växter.

Instruktioner

•Build växthuset i en lämplig plats. Ett växthus ska alltid ha en långsida mot söder så det blir mest tillgänglig solljus. Denna användning av passiv solenergi teknik kommer att se till att växter är varmt på alla utom de mycket kallaste dagarna.

•Maintain ditt växthus. Kylan kan sippra in genom spräckt eller trasigt fönster. Du bör också kontrollera växthuset varje höst vara säker på att det inte finns några läckor. Använd silikon täta för att täta eventuella luckor mellan paneler, dörrar eller fönster.

•Paint 55-gallon fat svart att absorbera så mycket solenergi som möjligt under dagen. Fyll dem med vatten och placera dem från växthusgaser väggarna att sakta avledning av värme. Tunnorna kommer släppa värmen långsamt under natten, förhindrar att temperaturen faller alldeles för snabbt.

•Installera isoleringsplattor inne i växthuset att förhindra förlust av överskottsvärme på natten. Dessa paneler kan vara dyrt och allmänt används i kombination med värmare eller hett vatten fat. Vara säker på att de är bort tidigt på morgonen för att växthuset att värma upp igen.

•Täcka dina växter på natten om du tror det finns en god chans att under-frysning temperaturer i ditt växthus. Använda lakan eller presenningar som inte kommer att skada ömtåliga växter. Ta bort skyddslocken tidigt på morgonen så dina växter kan dra nytta av uppvärmningen temperaturer.

•Installera ett bastuaggregat, helst med samma källa som din skola använder för att värma sin andra byggnader. Propan är i allmänhet den mest effektiva värmekälla och kan enkelt anslutas till en termostat för att se till att temperaturen inte sjunker under fryspunkten. Andra värmekällor kan inkludera elektrisk, strålande eller vedeldad bastuaggregat.